Slaagt AZ O19 erin om opnieuw een daverende stunt neer te zetten?

15 maart 2023, 07:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 15 maart.

Wedstrijden

Real Madrid – Liverpool (21.00 uur)

In de heenwedstrijd werd het een spektakel tussen de twee finalisten van vorig jaar. Op Anfield wist Real Madrid met maar liefst 2-5 winnen van Liverpool en daarom moet de ploeg van Virgil van Dijk flink aan de bak in Madrid. Veel perspectief is er voor de Engelsen niet, want in de competitie werd zaterdag met 1-0 verloren van hekkensluiter Bournemouth. Of het moet gaan zoals tegen Manchester United... 

AZ O19 – Real Madrid O19

De talenten van AZ zijn goed bezig en veegden vorige week nog FC Barcelona van de mat met klinkende cijfers. In het Estadi Johan Cruyff wonnen de Alkmaarders met 0-3 en met Real Madrid wacht de volgende Spaanse grootmacht. Een aantal jaar terug speelden de talenten van Ajax ook nog tegen de jeugd van Real Madrid en dat ging de Amsterdammers niet goed af. Wie weet is er voor AZ wat meer kans: als ze zo spelen als tegen de Catalaanse grootmacht, moet het kunnen. 

Hull City – Burnley (20.45 uur)

Koploper Burnley wil zijn goede reeks doorzetten en gaat dit met Ian Maatsen en oud-Spartaan Halil Dervisoglu doen. De ploeg van Vincent Kompany staat met een straatlengte bovenaan en daar heeft vooral Maatsen een groot aandeel in. De huurling van Chelsea speelt vrijwel alle wedstrijden en wil met Burnley de Premier League bereiken. Dervisoglu heeft wat minder wedstrijden gespeeld en heeft niet een groot aandeel in de prestaties van Burnley. Gaan de twee spelers nog wat betekenen tegen laagvlieger Hull City en wanneer kan de champagne worden ontkurkt? 

Voetbal op tv

14.00 uur: AZ O19 – Real Madrid O19, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Youth League

21.00 uur: Real Madrid – Liverpool, RTL 7, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: Napoli – Eintracht Frankfurt, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Champions League

21.35 uur: Vandaag Inside, SBS 6, talkshow over onder meer voetbal

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen