Rentree Derksen bij Vandaag Inside levert fraaie kijkcijferstijging op

7 maart 2023, 14:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De rentree van Johan Derksen bij Vandaag Inside maandagavond is erg goed bekeken. Een miljoen mensen schakelde in om te kijken hoe de voormalig hoofdredacteur van Voetbal International weer op zijn plek zat. Vorige week ontbrak De Snor twee dagen vanwege heftige griep, maar zijn comeback is goed ontvangen qua kijkcijfers.

Gemiddeld zaten er liefst 1.054.000 mensen voor de buis tijdens het tv-programma, met 1.557.000 als hoogtepunt. Daarmee staat het programma qua kijkcijfers op de achtste plaats van de tv-avond, waarbij het wel de best scorende talkshow was. Jinek (636.000) en Op1 (630.000) scoorden net iets meer dan de helft dan de mannen van VI. De maandaguitzendingen zijn vaak het best bekeken, een week geleden leverde die nog 964.000 kijkers op tegen 695.000 afgelopen vrijdag. 

Bekijk ookÖzcan Akyol zorgt voor hilariteit met imitatie van afwezige Johan Derksen

Best kans dat de komende maandaguitzending nog beter scoort dan de rentree van Derksen, wiens naam werd gescandeerd bij terugkomst in de studio (zie onder). Dan komt namelijk minister-president Mark Rutte naar de VI-studio, met het oog op de aanstaande verkiezingen. De verwachting is dat onder anderen Derksen hem flink aan zal pakken, aangezien hij al langere tijd roep om het vertrek van Rutte.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen