Quilindschy Hartman hekelt kritiek Kenneth Perez: "Dan denk ik: houd je mond"

7 maart 2023, 22:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Quilindschy Hartman vindt het soms moeilijk om de kritiek op Feyenoord te accepteren. In de nieuwste aflevering van Bij Andy in de Auto vertelt hij aan Andy van der Meijde dat hij zich kan storen aan de kritiek van Kenneth Perez op Orkun Kökçü.

"Bij ESPN zijn ze wel kritisch ja, vooral op Feyenoord soms", merkt de 21-jarige linksback op. "Alle analisten hebben wel een beetje hun cluppie. Mario Been bijvoorbeeld, die is Feyenoorder, maar vooral Perez is best wel negatief soms. Vooral over Kökcü, dat is onze allerbeste speler met afstand! Wat die jongen op de trainingen doet is niet normaal. Hoe fit hij is, dan zegt Perez: 'Hoe kan dat bij een topclub?' Dan denk ik: houd je mond. Kökcü kan er mee omgaan, dus dan is het goed."

In januari wees Perez nog op het vele balverlies van Kökçü. "Ik hoor en lees dat grote clubs hem volgen, wat ik onbegrijpelijk vind. Ik kan het me bijna niet voorstellen", zei de analist na het gelijkspel tussen FC Utrecht en Feyenoord (1-1).

Kökçü reageerde zelf tegenover Voetbal International: "Perez kwam vorige week met een statistiek op de proppen dat ik zo veel balverlies had geleden tegen FC Utrecht. Zal best kloppen, al zeggen die cijfertjes niet waar op het veld dat gebeurde, hoe de loopacties waren van mijn medespelers, et cetera. Anyway, hij kwam ermee. Dan denk ik: Waarom alleen deze statistiek en niet die van het afgelopen half jaar? Het lijkt of-ie erop wacht, hè. Dat verbaast me dan."

Lees ookQuilindschy Hartman reageerde op Instagram DM: "Houd je bek joh

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Opkomen voor teamgenoten is helemaal niet zo gek. Zeker als Perez zeurt over dat Kökcü niet goed zou zijn. Daarin staat Perez best wel alleen.

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach gut. De grote ego'tjes kunnen niet tegen kritiek (die vaak terecht is). Kritiek is niet om iemand af te kraken, het is juist om er iets mee te doen of om het te laten gaan. Wordt eens volwassen zzz

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen