Kraaij confronteert Feyenoord-coach Slot: "Je bent weg na dit seizoen"

5 maart 2023, 08:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hans Kraaij jr. heeft het vertrek van Arne Slot bij Feyenoord na dit seizoen min of meer aangekondigd. De analist confronteerde de coach van de Rotterdammers voor het duel met FC Groningen met dat 'nieuws', dat hij van Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam had opgevangen. Die wilde daar niet echt op reageren, vlak voor het Eredivisie-duel.

In het gesprek op het veld gaf Kraaij aan dat hij van Krabbendam heeft gehoord dat Slot na dit seizoen zal vertrekken. "Slot is weg na dit seizoen", zou de verslaggever van Voetbal International aan zijn collega bij ESPN hebben verteld. Slot lacht het voorval weg. "Ik betwijfel of hij gelijk heeft in dit geval", zei de oefenmeester – die met een knipoog wel liet blijken dat VI vaak veel weet omdat er veel uitlekt bij Feyenoord – daarover.

Krabbendam gaf als onderbouwing aan dat Slot zou balen van het feit dat hij acht basisspelers heeft moeten vervangen in de afgelopen zomer en dat hij dat vermoedelijk niet nog een keer wil doen. Bovendien is er veel sluimerende interesse, eerder al van Leeds United. Echt inhoudelijk reageren op het nieuws, dat te maken zou hebben met Champions League-kwalificatie, deed Slot overigens niet. "Dat zijn allemaal als-vragen. Wij zijn met Groningen-thuis bezig, dus de timing van deze vraag is niet heel best", aldus Slot.

Lees ookWillem van Hanegem niet onder de indruk: "Voor vier miljoen zou ik hem niet kopen"

Volgens Krabbendam zou Feyenoord op de achtergrond bezig zijn om zich te oriënteren op vervangers van Slot. Daarvoor zou Jon-Dahl Tomasson in beeld zijn, vertelde hij. Al zijn die geruchten nog niet echt concreet in Rotterdam-Zuid. Dat Slot het nieuws direct ontkent, kan wel iets zeggen. Op social media werd bovendien geconstateerd dat zijn lichaamshouding iets zou zeggen over zijn toekomst. Anderzijds is de timing van de vraag zeer ongelukkig en het gerucht nog wel wat voorbarig. Moet Feyenoord vrezen voor een vertrek?!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De media zoekt en zoekt .

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Krabbendam, de meest slechte journalist die er is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen