Genee pakt Rutte ook na de uitzending Vandaag Inside stevig aan

14 maart 2023, 11:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mark Rutte baarde opzien door maandagavond aan te schuiven bij Vandaag Inside. In de uitzending werd hij stevig aangepakt door presentator Wilfred Genee en ook in de rubriek 'In de wandelgangen' ging het nog even door tussen beide heren. Er werd dinsdagochtend veel gesproken over de uitzending, hierbij nog even de beelden van na de uitzending.   

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vond het een ordinaire vragenspel van Derksen en Genée. Ik ben geen fan van Rutte, van mij mag hij stoppen, maar Rutte is ook de PM van nederland die met de groten der aarde contact heeft, wat willen die Genée en Derksen nou voorstellen in vergelijking met Rutte, gemakkelijk hoor proberen klappen aan Rutte te geven vanuit hun ivoren torentjes. Laat b.v. Derksen nou in een 1 op 1 dialoog met Rutte gaan discussiëren, nou ik wil dat zien, geldt ook voor Genée, Gijp liever niet, omdat hij niet verder komt dan "palendansen". Derksen met zijn verwachte stokpaardjes (Groningen/Toeslagen), Genée met zijn meest pedante gedrag probeerden Rutte over te lullen. Dom van Rutte om zich in dit programma van beperkte intelligentie te gaan opdraven. De heren van VI lopen naast hun schoenen en uiteraard in stand gehouden door hun "publiek", maar lekker is een vinger lang.

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je bent geen fan maar je adoreert Rutte wel als ik je warrige relaas zo lees. Vol met taalfouten en overbodige interpunctie. Jij noemt Gijp en publiek dom?

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Helemaal met je eens Rutten is idd de pm etcetc maar het is geen god ofzo . Hij gaat daar zitten en dan mogen derksen en vd gijp misschien niet van zijn niveau zijn ,maar vragen wel wat veel mensen rutte zouden willen vragen . Het is na alle ellende in groningen etc wel eens lekker dat rutte ondervraagd wordt . Ipv weer slapjes ondervraagd te worden . En Rutte zit daar laten we eerlijk zijn voor Rutte . 2 dagen voor de verkiezingen in misschien een dom maar wel erg populair programma

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Skipped !

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Thom, het klopt dat mijn reactie in jouw ogen "vol met taalfouten etc..."zit, het is bewust door mij in telegramstijl geschreven, meer verdienen de heren van VI niet, dus mijn reactie is aan hun niveau aangepast. Je aanname dat ik Rutte adoreer klopt zeker niet, want ik adoreer Sigrid Kaag, een echte dame, mag het van je ? Wat Rutte/Genee-Derksen betreft, met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zal de "echte" slachtoffer van Groningen als hij met Rutte in gesprek is, hij/zij dit met meer respect en meer beschaving en niveau dan de VI-heren, zal voeren. Helaas is een bekende van mij er één van. Ja Gijp is te dom voor dit niveau, gelukkig zei hij zoals verwacht weinig. Ik heb niet geschreven dat het VI-publiek dom is, jij gebruikt zelf deze kwalificatie. Wat ook feitelijk is is dat de media en analisten Rutte als winnaar zien. En terecht.👍

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen