Erik ten Hag ziet één voordeel van 7-0 nederlaag tegen Liverpool

9 maart 2023, 19:33

Erik ten Hag wil donderdagavond tegen Real Betis een goede reactie zien van zijn elftal, na de 7-0 nederlaag tegen Liverpool in de competitie. De trainer van Manchester United zegt in het wedstrijdboekje dat hij één voordeel ziet van de oorwassing: iedere vorm van zelfgenoegzaamheid is volledig uitgebannen. 

In de boodschap aan de supporters vertelt Ten Hag dat hij liever vooruitkijkt dan terugblikt. "Maar sommige wedstrijden en uitslagen kun je niet snel vergeten en onze nederlaag op Anfield is daar een duidelijk voorbeeld van", geeft hij toe. "Het is onacceptabel voor Manchester United om op deze manier te verliezen, zeker van Liverpool."

Ten Hag voegt toe dat hij samen met de staf en de spelers de verantwoordelijkheid neemt voor de nederlaag en dat er lessen uit worden getrokken. Zo wijst hij op de consequenties van het missen van grote kansen en het verliezen van de concentratie (eerste helft) en zegt hij over de tweede helft dat het belangrijk is om de discipline te bewaren en als groep te blijven spelen. "We vergaten alle regels en principes die ons na het WK goede resultaten hebben opgeleverd en daar zijn we hard voor gestraft."

"Het enige goede aan zo'n uitslag is dat iedere vorm van zelfgenoegzaamheid die wellicht de kop opstak na de goede resultaten is verdwenen. Het bewijst dat we nog altijd hard moeten werken om op het niveau te komen waar we met deze ploeg willen zijn. Deze spelers hebben vaak genoeg laten zien het juiste karakter te hebben, waardoor ik weet dat ze in staat zijn om op de juiste manier te reageren."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

haha dat wordt wat..wel van barca winnen en nou door betis eruit geknikkert worden zeker..ik moet t zien

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen