Engeland gaat los na afstraffing voor Erik ten Hag, discussie over Kooij duurt voort | FCUpdate Recap

6 maart 2023, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 5 maart.

Historische afgang Ten Hag met Manchester United door koning Gakpo: 7-0!

Erik ten Hag staat weer met beide benen op de grond met Manchester United. De laatste weken hadden The Red Devils vleugels na de League Cup-winst en zege op FC Barcelona in de Europa League, maar zondagavond ging de Nederlandse coach keihard onderuit bij Liverpool. Uitgerekend oud-PSV'er Cody Gakpo was de grote man bij de thuisclub, dat een stokoud record uit de boeken schoot: 7-0. Hele artikel lezen? Klik hier!

'United zal zichzelf voor de kop slaan dat ze Gakpo niet gehaald hebben'

De Engelse media komen superlatieven tekort om de prestatie van Cody Gakpo tegen Manchester United te beschrijven. De voormalig vleugelspits van PSV was in de 7-0 zege op The Red Devils twee keer trefzeker en nam onder meer de openingstreffer voor zijn rekening. Volgens enkele media heeft Gakpo inmiddels zijn strepen in Liverpool al verdiend. Hele artikel lezen? Klik hier!

Oud-Ajacieden United geslacht door de media, Weghorst enige voldoende

De spelers van Manchester United zijn niet gespaard in de Engelse media na afloop van de pijnlijke nederlaag tegen Liverpool (7-0). De ploeg van trainer Erik ten Hag bood in de eerste helft aardig weerstand, maar werd na de rust compleet overlopen. Hele artikel lezen? Klik hier

Keane en Neville eisen keiharde reactie van Ten Hag richting sterspeler

Erik ten Hag moet zich hard opstellen richting Bruno Fernandes, zo insinueerden de analist van Sky Sports zondagavond na de 7-0 nederlaag van Manchester United tegen Liverpool. Gary Neville en Roy Keane waren bijzonder kritisch op de middenvelder, die normaliter geldt als een van de sterspelers van het elftal. Hele artikel lezen? Klik hier!

[photo,147860,left,]

Van der Vaart: "Heb je ooit een scheidsrechter negentig minuten zo zien staan?"

Rafael van der Vaart en Kenneth Perez dat Joey Kooij een fout maakte door FC Groningen-linksback Isak Dybvik Määttä een rode kaart te geven in de wedstrijd tegen Feyenoord. Määttä trapte de bal nabij de zijlijn aan tegen Alireza Jahanbakhsh en ontving daarvoor zijn tweede gele kaart. Diverse analisten lieten al weten het oneens te zijn met die ingreep en daar sluit zowel Van der Vaart als Perez zich daarbij aan. Volgens Van der Vaart floot Kooij te veel in het voordeel van Feyenoord. Hele artikel lezen? Klik hier!

Willem van Hanegem komt met heel ander geluid over scheidsrechter Joey Kooij

Willem van Hanegem merkt dat men in Nederland Feyenoord echt als titelkandidaat gaan zien. En dat het niet de bedoeling is dat de Rotterdammers om de hoofdprijzen gaat spelen. Volgens hem komt er dan een soort 'tegengas' op gang, wat bijvoorbeeld te merken aan de kritiek op abiter Joey Kooij, die Isak Määttä van het veld stuurde met een tweede gele en dus rode kaart. Hele artikel lezen? Klik hier!

Jurriën Timber spreekt zich uit over rode kaart FC Groningen tegen Feyenoord

Jurriën Timber vond de rode kaart die FC Groningen-linksback Isak Dybvik Määttä zaterdag tegen Feyenoord kreeg niet terecht. De verdediger van Ajax zat voor de tv en zag de titelconcurrent. Hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen