Dronken skyboxbezoekers vallen Van der Sar lastig met uitspraken over Overmars

19 maart 2023, 22:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Edwin van der Sar is lastiggevallen door dronken skyboxbezoekers na de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord, zo meldt De Telegraaf. Het gaat om vier bezoekers, van wie één persoon duidelijk maakte dat Van der Sar de opgestapte Marc Overmars moet terughalen bij Ajax.

'Omdat het viertal niet dreigend, maar vervelend om Van der Sar en zijn familie bleef hangen, zetten toegesnelde stewards de lastposten het stadion uit', zo schrijft de krant. Het incident, dat plaatsvond op het parkeerdek van de Johan Cruijff ArenA, zou de frustratie die heerst na de nederlaag tegen Feyenoord 'treffend illustreren'.

Een terugkeer van Overmars lijkt onrealistisch. Zaterdag meldde de Daily Mirror dat Julian Ward per 1 juli overkomt van Liverpool om de nieuwe technische man te worden in Amsterdam. Bovendien zei Pier Eringa, sinds dinsdag de voorzitter van de Raad van Commissarissen van Ajax, dat een terugkeer '[a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/416264/rvc-voorzitter-ajax-spreekt-over-terugkeer-overmars-oh-meteen-zo-n-vraag/,_blank,niet verstandig]' zou zijn.

"Kijk, ik ben opgegroeid in het strafrecht als politieman", legde Eringa uit. "Daar leer je dat met een rechtssysteem dat als iemand iets fout heeft gedaan en hij daarvoor is gestraft, dat daarna een nieuw leven mogelijk moet zijn. Maar ik heb ernstige twijfel of het verstandig is om dat te doen. Het lijkt mij niet verstandig. Dat is wat ik zeg. Ik zeg niets minder en niets meer op dat punt."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen