Cristiano Ronaldo krijgt opnieuw een dreun met Al-Nassr

9 maart 2023, 21:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo (38) is de koppositie in Saudi-Arabië kwijt met Al-Nassr. In de absolute kraker met Ittihad FC ging de Portugese superster donderdagavond onderuit (1-0), waardoor die ploeg de eerste plaats overneemt in de Saudi Premier League.

Het is pas de tweede officiële nederlaag van Cristiano Ronaldo, die tot dusver acht officiële wedstrijden speelde, met Al-Nassr. Daarin maakte hij weliswaar acht doelpunten en gaf hij twee assists, maar uitgerekend donderdagavond in de absolute kraker tegen Al-Ittihad van voormalig Wolverhampton Wanderers-manager Nuno Espírito Santo kon hij zijn stempel opnieuw niet drukken.

Romarinho kon dat wel en maakte tien minuten voor het eindsignaal het enige doelpunt in de wedstrijd. Uit een corner van Al-Nassr, waarbij Cristiano Ronaldo na het wegwerken van de bal de zestien uitwandelde als allerlaatste aanvaller van zijn ploeg overbleef. Daardoor was het extra pijnlijk dat er vervolgens een doelpunt aan de andere kant viel.

Lees ook: Piers Morgan sneert op Twitter weer naar Ten Hag na ongekende nederlaag

Een hoofdprijs voor Ronaldo, die eerder al de supercup misliep in Saudi-Arabië tegen datzelfde Al-Ittihad, is nog wel mogelijk, want de achterstand na negentien wedstrijden is slechts twee verliespunten. Met nog tien wedstrijden te spelen biedt dat nog voldoende perspectief, al hebben ze het niet meer in eigen hand, omdat ze Al-Ittihad niet meer treffen in de reguliere competitie.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen