Zet Heitinga bij thuisdebuut zijn ijzersterke reeks door?

12 februari 2023, 10:40

John Heitinga maakt indruk in zijn eerste periode als hoofdcoach van Ajax. De oefenmeester won zijn eerste drie officiële wedstrijden van Excelsior (1-4), SC Cambuur (0-5) en FC Twente (0-1). Wordt die reeks een vervolg gegeven in de eerste thuiswedstrijd van de trainer? Samen met Jack's blikt FCUpdate.nl vooruit.

Was Ajax tegen Excelsior achterin nog ongelofelijk kwetsbaar in de counter, zag het er tegen SC Cambuur en FC Twente – dat wel een tijdje de overhand had – verdedigend een stuk beter uit. Keeper Gerónimo Rulli bewees zijn waarde met fraaie reddingen en heerste in de lucht. Zodoende bouwt Heitinga van achteren zijn elftal op. Houden de Amsterdammers tegen RKC Waalwijk weer de nul? Dan krijg je bij Jack's 1.78 keer je inzet terug.

Met drie zeges uit drie officiële wedstrijden is Heitinga vooralsnog foutloos, waarbij Mohammed Kudus de meest in het oog springende speler is van de Amsterdammers. Aan de rechterkant lijkt de Ghanees bevrijd ten opzichte van zijn periode onder Alfred Schreuder. Treft de middenvelder annex aanvaller wederom doel namens Ajax? Dan kun je 2.25 keer je inleg winnen bij Jacks.nl en zelfs [a,http://fcupdate.nl/jacks,_blank,5.25 keer] je ingezette bedrag als hij de eerste doelpuntenmaker is.

Lees ook: Heitinga stipt pijnpunt Ajax aan: "Dát moet uit ons spel"

Met RKC Waalwijk, Sparta Rotterdam, Vitesse, NEC en sc Heerenveen als komende vier tegenstanders liggen er voor Heitinga kansen om uitstekend te starten in de Eredivisie – al wacht tussendoor nog het zware tweeluik met Union Berlin in de Europa League. Een overwinning op RKC Waalwijk kan je bij Jack's in elk geval 1.16 keer je inleg opleveren; mocht RKC stunten, dan kun je [a,http://fcupdate.nl/jacks,_blank,19.00 keer je inleg] winnen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Succes Johnny be good .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen