Drie topploegen komen tijdens Champions League-duels in actie

15 februari 2023, 09:13

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 15 februari. 

Wedstrijden

Arsenal – Manchester City (20.30 uur)

Normaliter mag er tijdens Champions League-wedstrijden niet gespeeld worden in de andere grote competities, maar door het WK in Qatar mag daar een uitzondering in worden gemaakt. En dat is deze woensdagavond het geval in Spanje én Engeland: daar staat de absolute kraker tussen de nummer één en twee op het programma. Erik ten Hag kijkt met een schuin oog mee voor zowel de eerste als tweede plek.

Borussia Dortmund – Chelsea (21.00 uur)

Chelsea gaat in de Premier League werkelijk dramatisch, ondanks alle investeringen in de winterstop. De laatste acht duels werd er slechts eenmaal gewonnen en dat zal Borussia Dortmund vanavond inspireren en vertrouwen geven in een goede afloop. Anderzijds wonnen The Blues eerder ook de Champions League onder Thomas Tuchel na een trainerswissel - de Duitsers zijn dus gewaarschuwd. 

Real Madrid – Elche (21.00 uur)

Niet alleen in Engeland wordt er gevoetbald tussen de duels in het miljardenbal in. Real Madrid komt na de WK-titel weer in actie in Spanje. De achterstand op koploper FC Barcelona is inmiddels al gegroeid tot elf punten, al heeft De Koninklijke nog wel een wedstrijd tegoed. Gezien de stabiliteit van de Catalaanse grootmacht, kan Real Madrid zich geen puntverlies meer veroorloven. 

Voetbal op tv

21.00 uur: Club Brugge – Benfica, Ziggo Sport, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Borussia Dortmund – Chelsea, RTL 7, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Real Madrid – Elche, Ziggo Sport Racing, live verslag van het duel in La Liga

21.35 uur: Vandaag Inside, SBS 6, voetbaltalkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen