Dit zijn de topfavorieten voor de eindzege in de Champions League

14 februari 2023, 09:00   Bijgewerkt: 13 februari 2023, 23:46

De Champions League ontwaakt deze week uit zijn winterslaap. De knock-outfase begint meteen goed, want vanavond staan de krakers Paris Saint-Germain - Bayern München en AC Milan - Tottenham Hotspur op het programma. In samenwerking met Jack's blikt FCUpdate.nl vooruit op de rest van het toernooi.

Er zijn nog zestien clubs die strijden om de felbegeerde Champions League-titel. Dat zijn naast Paris Saint-Germain, Bayern München, AC Milan en Tottenham Hotspur ook Club Brugge, Benfica, Borussia Dortmund, Chelsea, Liverpool, Real Madrid, Eintracht Frankfurt, Napoli, RB Leipzig, Manchester City, Internazionale en FC Porto.

Met Bayern München of Paris Saint-Germain raakt de Champions League in de achtste finale in elk geval één topfavoriet kwijt. Volgens Jack's is Manchester City met een odd van 2.90 de belangrijkste kandidaat voor de eindzege. Daarna volgen Bayern München ([a,http://fcupdate.nl/jacks,_blank,7.00]), Paris Saint-Germain ([a,http://fcupdate.nl/jacks,_blank,9.00]), Liverpool ([a,http://fcupdate.nl/jacks,_blank,12.00]) en Real Madrid ([a,http://fcupdate.nl/jacks,_blank,12.00]). Club Brugge is met een odd van [a,http://fcupdate.nl/jacks,_blank,201.00] de grootste outsider.

Topscorerstitel

Voor de topscorerstitel zijn er twee duidelijke favorieten: Kylian Mbappé en Erling Haaland. Mbappé was in de groepsfase zeven keer trefzeker, Haaland vijf keer. Toch biedt Jack's voor beide aanvallers dezelfde odd: 2.75. Andere belangrijke kandidaten voor de topscorerstitel zijn Mohamed Salah ([a,http://fcupdate.nl/jacks,_blank,4.50]), Mehdi Taremi ([a,http://fcupdate.nl/jacks,_blank,21.00]) en Lionel Messi ([a,http://fcupdate.nl/jacks,_blank,24.00]).

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen