De Champions League keert terug met een kraker van jewelste

14 februari 2023, 07:00   Bijgewerkt: 13 februari 2023, 23:40

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 10 februari.

Nieuws

De Champions League gaat weer beginnen

De eerste knock-outwedstrijden in de Champions League staan vandaag op het programma. De absolute kraker is Paris Saint-Germain tegen Bayern München, maar ook de wedstrijd tussen AC Milan en Tottenham Hotspur belooft een spannende te worden.

Wedstrijden

Paris Saint-Germain – Bayern München (21.00 uur)

Twee clubs die als favoriet worden beschouwd voor de eindzege in de Champions League nemen het tegen elkaar op in de achtste fiale. Bij PSG is de kans groot dat Lionel Messi en Kylian Mbappé in actie kunnen komen tegen de ploeg van Nederlanders Matthijs de Ligt, Daley Blind en Ryan Gravenberch. Twee jaar geleden troffen deze twee ploegen elkaar ook al. Toen werd het over twee wedstrijden 3-3 en ging de Franse ploeg op uitdoelpunten door. Omdat die regel is afgeschaft, gaat een dergelijk scenario dit jaar niet op.

AC Milan – Tottenham Hotspur (21.00 uur)

In de competitie draaien beide ploegen nog niet optimaal. Ze staan beide op een vijfde plaats en dat betekent aan het einde van de rit dat ze volgend jaar niet in de Champions League spelen. In de groepsfase deed AC Milan het prima met een tweede plek achter Chelsea. Tottenham maakte deel uit van een op papier niet al te sterk poule en eindigde als eerste met een punt meer dan Eintracht Frankfurt.

Voetbal op tv

21.00 uur: AC Milan – Tottenham Hotspur, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: Paris Saint-Germain – Bayern München, RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Champions League

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen