Antony vol lof over Ten Hag: "Alles wat hij zegt, komt uit op het veld"

28 februari 2023, 11:45   Bijgewerkt: 28 februari 2023, 11:51

Antony werkte bij Ajax succesvol samen met Erik ten Hag en de Nederlandse manager haalde de Braziliaan afgelopen zomer naar Manchester United voor honderd miljoen euro. Hoewel hij wisselende momenten kent namens zijn nieuwe werkgever, bevalt vanuit zijn kant de samenwerking met Ten Hag wederom erg goed. 

"Erik is essentieel voor het succes van Manchester United", vertelt de buitenspeler op het clubkanaal van The Red Devils. "Zijn energie, het vertrouwen dat hij uitstraalt. Zijn intelligentie én tactische strategie zijn zelfs ongelofelijk", looft hij de oefenmeester. "Alles wat Ten Hag ons vooraf vertelt, komt vervolgens uit op het veld in de wedstrijden."

Zo viel Antony in tegen FC Barcelona en maakte vervolgens het winnende doelpunt in de tussenronde van de Europa League. Een aantal dagen later won hij de League Cup met Manchester United. "Dit is mijn derde prijs met Ten Hag, dus we omhelsden elkaar", zei hij over het dansje dat hij maakte op het veld. "Hij heeft me verteld dat er nog meer prijzen gaan komen. We delen onze mentaliteit."

Lees ook: Roy Keane ziet beelden van Ten Hag en concludeert: "Je moet ontslag nemen"

Net als Ten Hag is Antony namelijk veeleisend. "We zijn allebei nooit snel tevreden. We willen prijzen winnen", vertelt de aanvaller. "Heel veel spelers bij Manchester United denken inmiddels ook zo. Djie winnaarsmentaliteit verspreidt zich door de spelersgroep. Alle neuzen staan inmiddels écht dezelfde kant op", aldus de oud-Ajacied. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen