Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot vertrouwt op vaste vleugels

22 januari 2023, 13:12

Feyenoord-trainer Arne Slot voert vermoedelijk geen wijzigingen door in zijn basisopstelling tegen Ajax. De oefenmeester koos de laatste weken voor Alireza Jahanabakhsh en Igor Paixao op de vleugels en de verwachting is dat hij die gewoon in tact laat – ondanks dat Javairo Dilrosun wel weer helemaal fit is.

Danilo start tegen Ajax normaliter als diepe spits bij Feyenoord, waardoor naast Dilrosun ook Santiago Gimenez, Oussama Idrissi en Patrik Walemark als aanvallende opties naast Slot op de bank zitten. Daar zit ook Quinten Timber: de middenvelder trainde weliswaar alweer mee bij de Rotterdammers, maar begint in elk geval niet in de basiself.

Dat geldt wel voor Mats Wieffer, die de honneurs vooralsnog uitstekend heeft waargenomen van Timber. Hij krijgt net als de laatste weken gezelschap van Orkun Kökcü en Sebastian Szyma?ski, waardoor Lutsharel Geertruida achterin in het centrale duo kan vormen met David Hancko. De vleugelverdedigers van de Rotterdammers zijn Marcus Pedersen en Quilindschy Hartman.

Lees ookVermoedelijke opstelling Ajax: opmerkelijke vervanger van Rensch

Naast Giménez, Dilrosun, Idrissi, Walemark en Timber zitten dus ook onder anderen Marcos López, Ezequiel Bullaude, aanwinst Neraysho Kasanwirjo en Jacob Rasmussen op de bank naast Slot. De oefenmeester heeft zodoende weer wat meer opties om te wisselen tegen Ajax. Gernot Trauner is de enige speler die vanwege blessureleed ontbreekt in de selectie van Feyenoord.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kökcü; Jahanbakhsh, Danilo, Paixão

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen