Transfers Feyenoord, blijft onrustig rond Ajax | FCUpdate Recap

9 januari 2023, 00:30   Bijgewerkt: 8 januari 2023, 23:23

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 8 januari.

Pijnlijk: Blind wilde zijn carrière eigenlijk afsluiten bij Ajax 

Daley Blind (32) was van plan om zijn carrière te beëindigen bij Ajax. De verdediger keerde in 2018 terug van Manchester United in de Johan Cruijff Arena en als er niets geks gebeurd was, dan wilde hij daar ook zijn loopbaan afsluiten. Deze winter trok hij echter transfervrij naar Bayern München na een bijzondere rel rondom zijn persoon. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Tadic vindt vertrek van Blind jammer: "Natuurlijk mis ik hem" 

Dusan Tadic vindt het jammer dat Daley Blind deze winter is vertrokken bij Ajax. Het contract van de verdediger werd verscheurd, waarna hij afgelopen week tekende bij het Duitse Bayern München. Tadic vierde samen met Blind bij Ajax de afgelopen seizoenen grote successen. Het hele artikel lezen? Klik hier

Pasveer hoorde niets van Schreuder over gevolgen komst Rulli

Remko Pasveer heeft nog niet met trainer Alfred Schreuder gesproken over wat zijn rol wordt nu Ajax met Gerónimo Rulli een nieuwe doelman heeft binnengehaald. De Argentijnse doelman is door de Amsterdamse club gehaald als nieuwe eerste doelman, maar voor Pasveer is het nog niet duidelijk op welke wijze Ajax na deze week te werk wilt gaan. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Ajax blijft in crisis en volgt voorbeeld van PSV, Feyenoord én AZ

Ajax heeft zondagmiddag niet kunnen profiteren van het puntverlies van PSV, Feyenoord en AZ. De Amsterdammers zagen de concurrenten eerder dit weekend allemaal gelijkspelen, maar kwam in De Goffert ook niet verder dan een gelijkspel tegen NEC. Een remise die gezien het spelbeeld in Nijmegen totaal onnodig was voor de formatie van Alfred Schreuder, maar er wel voor zorgt dat de crisis aan blijft houden. Het hele artikel lezen? Klik hier!

[photo,146934,left,]

Transferadvies voor Feyenoord: 'Hem vervangen is ontzettend moeilijk'

Feyenoord is hard bezig met het halen van een vervanger van Quinten Timber op het middenveld, maar volgens Willem van Hanagem is het wellicht verstandiger om juist achterin te kijken. Daar is Gernot Trauner in principe de rest van dit seizoen uitgeschakeld en hem vervangen, wordt een veel lastiger karwei. Het hele artikel lezen? Klik hier

'Alternatief voor Zerrouki wil wel dolgraag naar Feyenoord'

Feyenoord lijkt niet te hoeven vrezen dat het deze maand helemaal niet gaat lukken om een middenvelder aan te trekken. De haalbaarheid van Ramiz Zerrouki blijft twijfelachtig, maar een andere optie schijnt dolgraag naar De Kuip te komen. Sivert Mannsverk heeft de voorkeur voor een stap naar Rotterdam. Het hele artikel lezen? Klik hier

Feyenoord geeft niet op en biedt FC Twente vraagprijs voor Zerrouki

Feyenoord gaat de strijd om Ramiz Zerrouki voorlopig nog niet opgeven. De Rotterdammers hebben al meerdere pogingen gewaagd voor de 24-jarige middenvelder, maar kregen tot dusver telkens nul op rekest van FC Twente. Daardoor is er besloten om zondagavond een verhoogd bod uit te brengen in Enschede. Dat zou om en nabij de vraagprijs van acht miljoen euro liggen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Slot vertelt uitgebreid over transferwens Feyenoord: "Géén weggegooid geld"

Feyenoord-trainer Arne Slot is uitgebreid ingegaan op de transfersituatie van de Rotterdammers. Na het gelijkspel tegen FC Utrecht werd wederom gevraagd naar de ontwikkelingen rond Ramiz Zerrouki en ook over de andere opties die de koploper van de Eredivisie heeft. Slot geeft tekst en uitleg over waarom hij graag de markt op wil. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

guest
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Schreuder kijkt niet verder dan zijn neus lang is, voorbeelden negeren van ander top clubs die in dezelfde omstandigheden aan het doormodderen waren, nog een paar slechte wedstrijden dan is het exit voor hem, hoop ik.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen