Slot deed opmerkelijk verzoek bij clubleiding Feyenoord: "Nou, wie weet"

2 januari 2023, 07:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arne Slot (44) heeft een opmerkelijk verzoek ingediend bij Feyenoord. De coach van de Rotterdammers heeft aan aanvraag gedaan om een padelbaan te krijgen op het trainingscomplex 1908. Daarvoor moet hij echter eerst een tegenprestatie leveren, hoorde hij. "Als we iets winnen met Feyenoord, hoor ik. Nou, wie weet."

Tegenover het Algemeen Dagblad komt Slot met die bewering. De coach is zelf een fervent padelliefhebber en speelt regelmatig met zijn broer op verschillende toernooitjes, ook in de regio Zwolle. Hoewel Slot geprobeerd heeft om de baan erdoorheen te drukken, is dat vooralsnog niet gelukt. "Blijkbaar reikt mijn invloed nog niet zover, want hij ligt er nog niet", aldus Slot over zijn enigszins opmerkelijke verzoek bij de clubleiding van de Rotterdammers.

Dat is een van de weinige verzoekjes die Slot doet als het gaat om het niet-voetballende gedeelte bij Feyenoord, verder laat hij randzaken aan de specialisten rond hem over. "Ik heb mensen die daar druk mee zijn. En als ze mij nodig hebben, zal ik altijd helpen. Maar ik bemoei me verder niet met de invulling daarvan. Ik denk dat bijna elk staflid hier bij Feyenoord zal zeggen: zo'n makkelijke trainer hebben we nog nooit gehad."

Lees ook: Slot: "Terughalen Wijnaldum of De Vrij absoluut niet realistisch"

Dat Slot met Feyenoord bovenaan staat, maakt het voor alles en iedereen rond de club natuurlijk ook makkelijker, dan wanneer de prestaties flink zouden tegenvallen. "Maar ik was er tijdens de kerstdagen niet van in hallelujasfeer", verzekert de coach. "Er hangt wel al anderhalf jaar een positieve sfeer rond Feyenoord. Vooral dát is prettig. Feyenoord zet stappen en sommige stappen zijn al veel sneller genomen dan we hadden kunnen dromen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen