Pijnlijke details over transfer Ronaldo: huidige nummer 7 moet weg

2 januari 2023, 11:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo had gehoopt op een rentree bij Real Madrid. De Portugese aanvaller tekende recentelijk bij Al-Nassr, maar had zijn hoop gevestigd op De Koninklijke. Vanuit daar kwam echter geen aanbieding en sowieso had de aanvaller vrijwel tot geen opties in Europa, waardoor deze deal de enige serieuze mogelijkheid was.

Dat meldt Revelo althans. Ronaldo trainde tijdelijk mee bij Real Madrid en wilde zich op die manier weer in de kijker trainen bij de achterban van de Spaanse topclub en de banden met voorzitter Florentino Perez aanhalen. Desondanks kwam er geen aanbieding van de regerend landskampioen van Spanje, tot teleurstelling van Ronaldo. Ook bij Paris Saint-Germain en Sporting Portugal werd hij aangeboden, maar zij waren eveneens niet happig op een deal.

Uiteindelijk trok Ronaldo dus naar Al-Nassr, waar tot de komst van de Portugese aanvaller Jaloliddin Masharipov met rugnummer zeven speelde. Uiteraard gaat Ronaldo dat tricot per heden dragen, maar Masharipov zou zich daar niet bij hebben neergelegd. Diverse media schreven dat de aanvaller daarom moet vertrekken bij de huidige koploper van Saoedi-Arabië. De voorzitter van de club, Musalli Al Muammar, heeft dat nieuws bij SSC Sports weliswaar ontkend, maar het blijft de vraag of dat juist is. De toekomst zal uitwijzen wat er met Masharipov en diens rugnummer gaat gebeuren.

Lees ook: Nieuwe coach stuit Ronaldo tegen de borst met grapje over Messi 

Sergio Ramos transfer

Met de komst van Ronaldo heeft Al-Nassr de eerste slag geslagen op de transfermarkt, maar de club bekijkt of er nog meer Europese sterren willen komen. Eerder kreeg Al-Nassr nul op rekest van Luka Modric, maar inmiddels is de volgende poging ondernomen. Volgens Marca is er een poging gewaagd bij Paris Saint-Germain-verdediger Sergio Ramos. Diens verbintenis loopt af bij de Franse topclub deze zomer en hij denkt nog niet aan stoppen. Al-Nassr hoopt hem te verleiden tot een overgang naar de zandbak, al is Ramos ook bereid te luisteren naar andere aanbiedingen of een nieuw contract bij PSG. Ook keeper David Ospina en de Spanjaard Álvaro González kunnen op belangstelling rekenen vanuit Al-Nassr.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

guest
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bruh

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eigenlijk schandalig dat zo'n speler die met het hele Ronaldo circus niks te maken heeft zijn rugnummer moet afstaan alleen omdat meneer dat nummer moet hebben. Ik erger me steeds vaker aan die prima donna voetballers, de Ronaldo's, de Messi's, de Neymar's...noem ze maar op, met hun fratsen en maniertjes. Eigenlijk zijn het een stel kleine kinderen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen