Nieuwe coach stuit Ronaldo tegen de borst met grapje over Messi

2 januari 2023, 09:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De nieuwe trainer van Cristiano Ronaldo, Rudi Garcia, heeft na de komst van Ronaldo een pikant grapje uitgehaald. De oefenmeester zei tijdens de persconferentie na het nieuws van de Portugees dat hij 'eerst geprobeerd had om Messi op te halen uit Doha na zijn wereldtitel'. Het is sterk de vraag of Ronaldo dat kan waarderen.

Garcia, die in Europa gewerkt heeft bij onder meer Olympique Lyon, Olympique Marseille, Lille OSC en AS Roma, liet in het verleden ook al eens blijken dat hij Messi een van de beste of misschien wel de beste speler ooit vond. Dat zei hij destijds voor de Champions League-ontmoeting die de coach had met AS Roma tegen FC Barcelona en ook dat zal bij Ronaldo nog wel ergens in het geheugen zijn blijven hangen.

Dat de naam van de Argentijn op deze manier valt tijdens de persconferentie na het Ronaldo-nieuws, zal mogelijk niet in goede aarde vallen bij Ronaldo. De Portugees had niet bepaald veel opties meer over en koos mede daardoor uiteindelijk voor het financieel ongekende lucratieve avontuur in Saoedi-Arabië. Dat hij nu ook aldaar hoort dat ze eerst Messi geprobeerd zouden hebben, kan de trots Ronaldo weleens tegen de borst stoten, ondanks dat het slechts een grapje betrof.

Lees ook: 'Al-Nassr loopt blauwtje na komst Ronaldo

Sowieso valt de naam van Messi al volop na de komst van de 37-jarige aanvaller. Paris Saint-Germain vliegt namelijk over ruim twee weken naar Saoedi-Arabië, waar het op 19 januari een oefenduel met een combinatieteam van Al-Nassr en Al-Hilal speelt. Het zou kunnen dat Ronaldo dan voor het eerst in actie komt voor zijn nieuwe werkgever, al speelt Al-Nassr in aanloop naar de vriendschappelijke wedstrijd ook nog twee duels in de nationale competitie. Dan staat hij mogelijk tegenover Messi, mits die geen rust krijgt voor de oefenwedstrijden.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen