Maakt Wout Weghorst zijn debuut namens Manchester United?

18 januari 2023, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 18 januari.

KV Oostende – Antwerp FC (18.30 uur)

Na de nederlaag tegen Union Saint-Gilles dit weekend kan de Belgische titel voorlopig wel even uit het hoofd worden gezet door Mark van Bommel en consorten. Het is eerder naar onderen kijken geblazen, dan dat de eerste en tweede plekken nog in zicht zijn. Uiteraard kan er door de bijzondere competitie-opzet nog van alles gebeuren, maar eerst moet er maar weer eens gewonnen worden van KV Oostende. 

Manchester United – Crystal Palace (21.00 uur)

Erik ten Hag is bezig een een indrukwekkende zegereeks. De oefenmeester won de laatste 'ten' thuiswedstrijden, zoals ze in Engeland graag grappen, verwijzend naar zijn naam. Een prachtige reeks, die de oefenmeester tegen Crystal Palace een vervolg dient te geven. Mogelijk gaat hij daarvoor Wout Weghorst gebruiken: de Nederlander was afgelopen weekend nog niet inzetbaar, maar is woensdagavond in principe speelklaar.

Levante – Atlético Madrid (21.00 uur)

De geruchten dat Diego Simeone bezig is aan zijn laatste seizoen bij Atlético Madrid woden steeds nadrukkelijker. De Argentijnse coach zit al meer dan tien jaar bij zijn huidige club en zou aangegeven hebben na dit seizoen te stoppen. Als hij dat met een prijs wil doen, dan moet er gewonnen worden van Levante. In de Champions League werd het als nummer vier uitgeschakeld en de Spaanse landstitel is ook al uit zicht. Eindigt Simeone zijn tijdperk met een prijs?

Voetbal op tv

18.30 uur: KV Oostende – Antwerp FC, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Jupiler Pro League

20.00 uur: AC Milan – Internazionale, Ziggo Sport, live verslag van de Italiaanse supercup

20.45 uur: Leeds United – Cardiff City, Ziggo Sport Docu, live verslag van het duel in de FA Cup

21.00 uur: Levante – Atlético Madrid, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Copa del Rey

21.00 uur: Crystal Palace – Manchester United, Viaplay, Live verslag van het duel in de Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen