Hoofdrol voor Ten Hag, last minute transfers | FCUpdate Recap

1 januari 2022, 00:30   Bijgewerkt: 31 december 2022, 19:36

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 31 december. 

Frustrerende jaarwisseling voor Manchester City ondanks Haaland-record 

Manchester City heeft een frustrerend einde van 2022 beleefd. De ploeg van Pep Guardiola kwam in eigen huis niet verder dan een tegenvallend gelijkspel tegen Everton (1-1). Daarmee werd het een vervelende middag voor The Citizens. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Wéér bizarre Lahoz-show bij pijnlijk puntverlies FC Barcelona

De Spaanse scheidsrechter Mateu Lahoz ligt in Nederland onder een vergrootglas sinds de WK-wedstrijd tussen Nederland en Argentinië, waar hij een absolute hoofdrol vervulde. Maar de leidsman is het nog zeker niet verleerd, zo bleek zaterdagmiddag tijdens de derby tussen FC Barcelona en Espanyol. Binnen enkele minuten trok de arbiter driemaal (!) rood, waarvan eentje weer werd teruggetrokken door de VAR, in het duel dat onbeslist eindigde (1-1). Het hele artikel lezen? Klik hier!

Rashford neemt ultieme revanche op Ten Hag bij wéér een zege

Manchester United-aanvaller Marcus Rashford (25) heeft zaterdagmiddag de ultieme revanche genomen op zijn manager Erik ten Hag. De spits werd gepasseerd voor het duel met Wolverhampton Wanderers vanwege 'disciplinaire redenen', maar kwam halverwege alsnog binnen de lijnen. Uitgerekend de gepasseerde speler maakte het enige doelpunt van de middag: 0-1. Het hele artikel lezen? Klik hier!

[photo,146785,left,]

Club Brugge stelt vlak voor 2023 officieel nieuwe trainer aan 

Club Brugge heeft in de absolute slotfase een nieuwe trainer gepresenteerd voor het volgende kalenderjaar. Scott Parker (42) is aangesteld als de opvolger van Carl Hoefkens, die na de kerstdagen werd ontslagen. Hij wordt de trainer van Nederlanders Noa Lang, Ruud Vormer en Björn Meijer. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Eindejaarsverrassing: Suárez gepresenteerd bij nieuwe club 

Luis Suárez (35) heeft een nieuwe club gevonden. De aanvaller heeft een contract getekend bij de Braziliaanse club Grêmio. Hij tekent een verbintenis voor twee seizoenen en ontvangt een jaarsalaris van ongeveer 3,3 miljoen euro. Daarnee wordt hij de best betaalde voetballer van de club en direct ook een van de best betaalde spelers van de competitie. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen