Gemengde gevoelens bij Vandaag Inside na kijkcijfers jaaraftrap

17 januari 2023, 10:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De talkshow Vandaag Inside is het nieuwe kalenderjaar gestart met elfde plaats op de kijkcijferranglijst. Het programma van René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee was voor het eerst sinds de jaarwisseling weer zien op SBS 6 en er schakelden ruim achthonderdduizend mensen in om naar hen te kijken.

Gemiddeld keken er 807.000 mensen naar de talkshow, met als hoogtepunt 1.362.000 mensen. Daarmee staat het op de elfde plaats en verliest het de talkshowoorlog voorlopig van bijvoorbeeld Op1, dat gemiddeld 947.000 kijkers trok, met 1.940.000 kijkers op het hoogtepunt van de show. De Slimste Mens was met gemiddeld 2.571.000 kijkers het best bekeken programma van de maandagavond.

Het is een aardige herstart, maar voor Vandaag Inside nog niet het hoogtepunt. In de laatste shows van de Oranjewinter zag het programma ook regelmatig gemiddeld op een publiek van over een miljoen. Anderzijds werden de laatste uitzendingen rond het WK in Qatar een stuk minder goed bekeken dan de score maandagavond, waardoor VI met gemengde gevoelens zal kijken naar deze start. 

Vaste gasten Vandaag Inside

Bij VI was Knoester te gast maandagavond: hij is een van de vaste gasten naast Derksen, Van der Gijp en Genee van de talkshow. Dat geldt ook voor onder meer Özcan Akyol, Merel Ek, Job Knoester, Hélène Hendriks, Bas Nijhuis, Wier Duk, Roxane Knetemann, Heleen van Royen, Sander schimmelpennick, Chris Woerts Wim Kief Ben van der Burg en Angela de Jong. Zij zitten afwisselend aan de bar en/of aan tafel van de talkshow. 

Reacties

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het zal mij niet verbazen dat het einde van het programma al aan het vormgeven is. Wat wil je ook, het programma heeft inhoudelijk niet hoogstand wat te bieden en die onderdanige papagaaien als gasten die zijn ook met hun status onder uit gezakt.

Quarlon
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De kijkers van dit programma zitten ook helemaal niet op iets hoogstaands te wachten.

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus u bevestigt het zelf, allemaal onderdanige "papagaaie" kijkers.

René Rockx
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

PI ; Uw zinsopbouw is ook niet bepaald 'hoogstaand '.........

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Renerockx, "tikfout" ken gebeuren toch ? Veel dank voor de correctie.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik heb lang met veel plezier gekeken, maar ben een jaar of twee geleden overgestapt op de video's van Voetbal International en FC Afkicken op Youtube.

TripleX
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Woah, ik denk niet Renerock dat bedoelde, leuke bijvangst, ik zie de typefout nu pas, de 1e zin klopt qua opbouw niet. Programma's geven zichzelf geen vorm, los daarvan 'het einde' ? Dan heb je nog nooit goed gekeken, Derksen, Genee & Gijp hebben het meest trouwe kijkerspubliek van Nederland. OF je ze nou om 20.00 laat beginnen of om 22:00, op RTL 7, Veronica, SBS 6 of op SBS 9 programmeert... er zijn tegenwoordig ALTIJD 700.000 kijkers. Ja op die zenders en tijden zijn ze al geweest. Zend de slimste mens maar een keer uit op NPO 3 om 19:30. Dan kan de helft van hun publiek het al niet meer vinden. Hoogstaand mag je de inhoud niet vinden, maar er kijken wel hoogstaande mensen na, zoveel zender en tijdwisselingen kost elk ander programma publiek. Nee ze hebben 'gemengde' gevoelens, wie heeft dat verzonnen ? Derksen gaat echt niet uitzoeken wat hun kijkcijfers zijn de volgende dag.

TripleX
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Woah, ik denk niet Renerock dat bedoelde, leuke bijvangst, ik zie de typefout nu pas, de 1e zin klopt qua opbouw niet. Programma's geven zichzelf geen vorm, los daarvan 'het einde' ? Dan heb je nog nooit goed gekeken, Derksen, Genee & Gijp hebben het meest trouwe kijkerspubliek van Nederland. OF je ze nou om 20.00 laat beginnen of om 22:00, op RTL 7, Veronica, SBS 6 of op SBS 9 programmeert... er zijn tegenwoordig ALTIJD 700.000 kijkers. Ja op die zenders en tijden zijn ze al geweest. Zend de slimste mens maar een keer uit op NPO 3 om 19:30. Dan kan de helft van hun publiek het al niet meer vinden. Hoogstaand mag je de inhoud niet vinden, maar er kijken wel hoogstaande mensen na, zoveel zender en tijdwisselingen kost elk ander programma publiek.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen