Feyenoord geeft niet op en biedt FC Twente vraagprijs voor Zerrouki

8 januari 2023, 18:19

Feyenoord gaat de strijd om Ramiz Zerrouki voorlopig nog niet opgeven. De Rotterdammers hebben al meerdere pogingen gewaagd voor de 24-jarige middenvelder, maar kregen tot dusver telkens nul op rekest van FC Twente. Daardoor is er besloten om zondagavond een verhoogd bod uit te brengen in Enschede. Dat zou om en nabij de vraagprijs van acht miljoen euro liggen. 

Daarover bericht Voetbal International zondagavond althans. Zerrouki zelf is duidelijk in wat hij wil: dolgraag naar Feyenoord. Die club meldde zich in de afgelopen zomer ook al bij FC Twente, dat destijds een deadline gaf met bijbehorende vraagprijs. Toen er op dat moment niet het juiste bedrag op tafel kwam, ging er een streep door de deal. En in deze winterstop is besloten door de Tukkers om in principe niet mee te werken aan een transfer.

Die boodschap kreeg Feyenoord op 3 januari al van FC Twente, dat tot vandaag (zondag) geen bod meer ontving. Inmiddels heeft Feyenoord-directeur Dennis te Kloese ongeveer acht miljoen euro geboden voor de middenvelder, waarmee min of meer voldaan zou zijn aan de eerdere vraagprijs van FC Twente. Dat bedrag is wel inclusief een mogelijke doorverkoopsom en bonussen. Streuer liet eerder weten dat Zerrouki in deze window in principe onverkoopbaar is. 

Bekijk ook: Slot vertelt uitgebreid over transferwens Feyenoord: "Géén weggegooid geld"

Die lezing werd zondagochtend bevestigd door Jans, die de deur (voor zo ver die nog niet dicht was) dichtsloeg voor Feyenoord. Met deze nieuwe poging hoopt Feyenoord de druk verder op te voeren op de nummer vier van Nederland om toch te werken aan een transfer. Aangezien Zerrouki zelf dolgraag de overstap wil maken, kan dat perspectief bieden voor de Rotterdammers, zeker als hij zelf besluit om de kont tegen de krib te gooien. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feijenoord lan beter lekker iemand anders zoeken en zeggen doei hou hem maar . Voor 8 miljoen met bonussen is er in zuid amerika echt wel ergens een creatieve middenvelder te vinden op nivo. Weet niet waar de scouting is ???

FCTMark
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die scouting heeft er blijkbaar meer verstand van dan jij. Jij weet niet eens om wat voor soort speler het gaat. Wat mij betreft blijft hij lekker bij ons in Enschede.

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gewoon in de keukenkampioendivisie kijken Ze snappen nog steeds niet dat daar de beste vijver is. Spelers ''blinken'' daar niet wekelijks uit omdat ze spelen met 7 of 8 houthakkers die het niet zo snappen. Als ik onbeperkt mocht kiezen in de KKD zette ik een elftal neer dat meedoet voor het eredivisie kampioenschap met een trainer als Slot aan het roer

Leenkooijman24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat wil FC Twente daar mee bereiken een speler die zelf graag naar Feijenoord wil. En dat is toch wel te begrijpen dan speel hij bij een grote club die ieder jaar Europees speelt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen