Feyenoord gaat voor twee posities de winterse transfermarkt op

3 januari 2023, 07:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord gaat in de komende transferwindow zich proberen te versterken met een nieuwe middenvelder en/of extra centrale verdediger. Hoewel er momenteel nog geen concrete ontwikkelingen spelen rondom aanwinsten, zullen er in januari wel verschillende ontwikkelingen komen in De Kuip. Daar zijn in elk geval al wat namen van spelers doorgestreept.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl hoopt trainer Arne Slot alsnog op een opvolger voor de in de zomer naar Benfica vertrokken Fredrik Aursnes. Die versterking kondigde de coach in de zomer al aan, maar ondanks diverse opties kwam er uiteindelijk toch geen vervanger. Na de blessure van Quinten Timber is de nood op het middenveld niet bepaald minder geworden als het gaat om een versterking.

Net als in de zomer zouden daarvoor Ramiz Zerrouki (FC Twente) en Sivert Mannsverk (Molde FK) nog altijd in beeld zijn bij Feyenoord. De Tukkers staan volgens De Telegraaf echter niet te springen: 'Wat Streuer betreft, hoeft Feyenoord bijvoorbeeld niet aan te kloppen voor spelers als Mees Hilgers en Ramiz Zerrouki, die hoog op de verlanglijst staan in Rotterdam, en gaat het verkooploket komende zomer pas weer open.' In Rotterdam zijn Ladislav Krejci (te duur), Nicolas Raskin (heel veel andere opties) en Máximo Perrone (kiest vermoedelijk voor Manchester City) naar verluidt in elk geval geen opties meer. 

Lees ookSlot deed opmerkelijk verzoek bij clubleiding Feyenoord: "Nou

Centrale verdediger Feyenoord

Naast een extra middenvelder is er door de zware blessure van Gernot Trauner ook zeker een extra optie nodig centraal achterin. Dat gaat vermoedelijk niet FC Twente's Mees Hilgers worden, in wie Feyenoord in het verleden wel concrete belangstelling getoond heeft. Sowieso liggen er voorlopig vooral alleen transferplannen in Rotterdam-Zuid: concreet is er bij nog geen enkele versterking toenadering gezocht.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen