Doldwaze transferberichten bij PSV, Feyenoord en Manchester United | FCUpdate Recap

14 januari 2023, 00:30   Bijgewerkt: 13 januari 2023, 23:53

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 13 januari.

PSV krijgt gigantisch bod van Chelsea op Madueke

PSV kan opnieuw de zilvervloot binnenhalen in deze winterstop: Chelsea is namelijk bereid om dertig miljoen (!) euro te betalen voor Noni Madueke (20). Dat bod is volgens Voetbal International en Eindhovens Dagblad officieel uitgebracht door The Blues. Daarmee kan hij na de verkoop van Cody Gakpo de volgende megadeal worden in deze winterstop voor de Eindhovenaren. Het hele artikel lezen? Klik hier

'PSV schakelt razendsnel en voert gesprekken met opvolger Madueke' 

PSV is hard bezig met het binnenhalen van een nieuwe vleugelspeler. Omdat de na Cody Gakpo ook Noni Madueke mogelijk vertrekt uit het Philips Stadion, willen de Eindhovenaren zelf ook doorschakelen. In die zoektocht is het uitgekomen bij Oekraïner Viktor Tsygankov van Dinamo Kiev. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Feyenoord schiet zichzelf in de voet: door Zerrouki geen Piatkowski

Feyenoord gaat zich niet versterken met Kamil Piatkowski. De Poolse verdediger maakt wel een overgang, maar gaat na een radiostilte bij de Rotterdammers in op de avances van vermoedelijk Leicester City, al hebben ook Duitse en Belgische clubs belangstelling. Omdat de club hoopte op de komst van Ramiz Zerrouki, hield het de boot naar de Pool te lang af. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Droom Weghorst komt uit: transfer naar Manchester United

Wout Weghorst is speler van Manchester United. De club van trainer Erik ten Hag heeft de komst van de dertigjarige Nederlandse spits vrijdagavond via de officiële kanalen wereldkundig gemaakt. Manchester United huurt Weghorst voor een half seizoen van Burnley. In de overeenkomst is geen koopoptie opgenomen en daarmee wordt hij de vijftiende Nederlander in dienst van The Red Devils ooit. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Wéér PSV-talent gewild: Burnley meldt zich met Weghorst-miljoen in Eindhoven

PSV moet sterk rekening houden met een vertrek van Noni Madueke, maar mogelijk gaat er nog een groot talent weg. Burnley heeft zich namelijk gemeld voor de diensten van Jenson Seelt. De negentienjarige centrale verdediger speelt zijn wedstrijden voor de beloftenploeg van de Eindhovenaren, maar kan met een miljoen euro wel een leuke bonus in het laadje brengen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Eredivisionisten zien transfertarget Bronzen Schild winnen in KKD 

Thomas van den Belt is uitgeroepen tot beste speler van de tweede periode in de Keuken Kampioen Divisie. De middenvelder van PEC Zwolle krijgt die prijs voor zijn uitstekende spel van de afgelopen wedstrijden. Dat zal ook tot blije gezichten leiden bij de Eredivisie-clubs met belangstelling. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen