De redactie van FCUpdate.nl wenst u een gelukkig nieuwjaar!

13 december 2022, 19:28   Bijgewerkt: 1 januari 2022, 09:51

Alle medewerkers van FCUpdate.nl wensen u een gelukkig, gezond en vooral sportief nieuwjaar. Het belooft wederom een mooi voetbaljaar te worden, ondanks dat er voor het eerst na twee jaar geen eindtoernooi staat gepland voor het Nederlands elftal. Wel zijn we nog aan het bijkomen van het WK in Qatar en er komt heel veel anders. 

In 2023 is het bijvoorbeeld de vraag hoe ver de Nederlandse clubs gaan komen in de verschillende Europese competities. Met nog vier ploegen in Europa ligt een coëfficiëntfeestje voor de hand, maar het wordt heel spannend in de strijd met Frankrijk en Portugal. Pakken we een extra Champions League-ticket? Dat zou een geweldige opsteker zijn voor de Eredivisie.

In de Nederlandse competitie staan er ook nog heel veel mooie potjes op het programma na de WK-/winterstop. En kan Feyenoord de koppositie vasthouden? Op 22 januari staat De Klassieker in Rotterdam op de planning, een heerlijk potje om naar uit te kijken. Er komt bovendien weer een eindtoernooi naar Nederland: de Final Four van de Nations League wordt afgewerkt in het Philips Stadion en De Kuip. En hoe gaan de Leeuwinnen het doen op het WK? 

Ook in het nieuwe jaar houden wij, FCUpdate.nl, u uiteraard weer van alles op de hoogte en zit er ook voor onze website van allerlei mooie nieuwe dingen in de pijplijn: bijvoorbeeld een compleet nieuwe site. En hopelijk zijn er veel mooie sportieve successen: daar bent u toch ook weer bij? Tot slot wensen we al onze lezers heel veel goeds na de jaarwisseling en hopen we dat iedereen in goede gezondheid blijft in 2023!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen