Cocu kan zijn oude werkgever PSV in een serieuze crisis drukken

21 januari 2023, 14:00

Phillip Cocu staat zaterdagavond tegenover zijn oude werkgever PSV. Voor het eerst komt de oefenmeester naar het Philips Stadion als coach van de bezoekende club. Hij kan zijn voormalige club in een absolute crisis drukken. Voor een stunt van Cocu staat bij Jacks.nl een interessante odd.

Hoewel PSV niet in een goede vorm steekt, is de verwachting dat de nummer vier van Nederland wel afrekent met Vitesse. De laatste drie onderlinge ontmoetingen geven daar in elk geval vertrouwen voor: met 0-5, 2-0 en 3-1 waren de Eindhovenaren te sterk voor Vitesse. De laatste keer dat de Arnhemmers wonnen in het Philips Stadion, was in 2013. Destijds werd het echter wel 2-6 (!), met twee goals van Davy Pröpper. Een zege van Vitesse levert ditmaal 11.50 keer je inleg op bij Jack's.

De middenvelder traint momenteel wederom mee bij Vitesse en overweegt onder Cocu zijn loopbaan als profvoetballer nieuw leven in te blazen. Als hij daarvoor kiest, dan komt een rentree tegen zijn oude club PSV in elk geval nog te vroeg. Pröpper zag zijn ploeggenoten in de laatste vier officiële wedstrijden gelijkspelen (Ajax, Go Ahead Eagles, AZ en NEC). Als Vitesse een punt pakt in Eindhoven, kun je 6.10 keer je inleg winnen.

Lees ookDruk op PSV en Van Nistelrooij neemt ook toe: "Tactisch niet goed afgestemd"

Lukt het Cocu om voor de vijfde achtereenvolgende keer ongeslagen te blijven met Vitesse? Dan wordt het serieus crisis in Eindhoven. PSV won na de winterstop namelijk nog geen officiële wedstrijd in de Eredivisie en ging moeizaam verder tegen Sparta Rotterdam in de KNVB Beker. Sterker nog: de laatste Eredivisie-zege was alweer op 6 november bij Ajax. Bij nieuw puntenverlies is het serieus crisis.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen