Ajax is volgens de bookmakers toch nog favoriet voor Eredivisie-titel

4 januari 2023, 12:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord staat bovenaan in de Eredivisie, maar volgens de bookmakers is Ajax alsnog favoriet voor het winnen van de landstitel in Nederland. En ook de kansen van PSV worden vooralsnog hoger ingeschat. Samen met Jacks.nl kijkt FCUpdate.nl naar de quoteringen die er staan voor het winnen van de Eredivisie, die vrijdag wordt hervat.

Voor de inleg van Ajax krijg je een bedrag van 1.85 keer je inzet als Alfred Schreuder ondanks alle onrust alsnog in slaagt om de titel naar Amsterdam te halen. Het zou het vierde opeenvolgende kampioenschap van Nederland zijn wat Ajax dan wint, met ook nog eens een eerste plaats in het afgebroken coronaseizoen tussendoor. Een eerste óf tweede plaats levert je 1.12 keer je inleg op bij Jacks.nl.

PSV staat op de tweede plek als je kijkt naar de quoteringen. De Eindhovenaren, die voor het laatst de schaal omhoog konden houden in het seizoen 2017/18, zijn goed voor een quotering van 3.50 keer je inleg. Dat is meer dan de huidige koploper Feyenoord: bij een Rotterdamse titel kun je 5.00 keer het ingezette bedrag terugverdienen bij Jacks.nl. Voor beide teams is een plek bij de eerste twee alweer een stuk minder rendabel: 1.60 versus 1.85.

Overige titelkandidaten

Niet alleen de traditionele top-drie heeft een eindklassering gekregen van Jacks.nl, ook alle teams daaronder. AZ staat slechts vier punten achter koploper Feyenoord, maar voor de Alkmaarders staat een quotering van liefst 51.00 (!). Voor alle andere ploegen krijg je minimaal honderd keer je inleg terug: bij FC Twente 101 keer, bij FC Groningen 251 keer, bij RKC Waalwijk 301 keer je inleg en FC Volendam spant logischerwijs de kroon met 901 keer je inleg bij Jacks.nl.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen