Ten Hag puzzelt verrassend bij United, Van de Beek profiteert niet

27 december 2022, 20:15

Erik ten Hag heeft opnieuw moeten improviseren in het centrum van de achterhoede bij Manchester United. De oefenmeester moet het nog altijd stellen zonder Lisandro Martinez, die tijdens het wereldkampioenschap de WK-titel won met Argentinië en daardoor nog afwezig is. Daardoor is linksachter Luke Shaw de centrale verdediger van dienst.

Daardoor is er bovendien voor Tyrell Malacia weer een basisplaats bij The Red Devils in het duel met laagvlieger Nottingham Forest. Anders dan vorige week in het League Cup-duel met Burnley, toen Casemiro in de achterhoede was opgesteld, vormt ditmaal Shaw het centrum van de verdediging samen met Raphael Varane, die wel weer fit is nadat hij uitviel bij Frankrijk. Harry Maguire is teruggekeerd, maar begint opnieuw op de bank omdat hij nog herstellende is van een griepje.

Op de rechtsback is Aaron Wan-Bissaka opnieuw de uitverkorene, omdat Diogo Dalot nog altijd niet inzetbaar is. Hetzelfde geldt voor Victor Lindelöw, Scott McTominay (beiden ziek), Martin Dubravka en Jason Sancho. Daardoor moet Ten Hag behoorlijk puzzelen, al profiteert Donny van de Beek daar niet van. De Nederlandse middenvelder zit wederom op de bank. Antony, Marcus Rashford en Antony Martial vormen de voorhoede. 

Opstelling Manchester United: De Gea, Wan-Bissaka, Varane, Shaw, Malacia, Casemiro, Eriksen, Antony, Bruno Fernandes, Rashford, Martial.

Opstelling Nottingham Forest: Hennessey; Aurier, Worrall, Boly, Lodi; Freuler, Yates, Mangala; Johnson, Lingard, Awoniyi.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen