Ten Hag juicht veranderingen bij Manchester United duidelijk toe

15 december 2022, 07:35   Bijgewerkt: 15 december 2022, 07:40

Erik ten Hag denkt dat het goed is dat er op termijn een nieuwe eigenaar komt bij Manchester United. De oefenmeester gelooft dat het kan helpen om de financiële strijd aan te gaan met clubs als Newcastle United en Manchester City. De familie Glazer is voornemens om de eigenaarsaandelen van de hand te doen.

"Er zal meer geïnvesteerd kunnen worden en dat is goed", verwacht Ten Hag bij de BBC. "Het project zal alleen maar beter worden, omdat er nog meer geld beschikbaar komt. Dat gaat niet alleen over geld, maar ook over cultuur, de doelstellingen." Dat besprak hij met topman Richard Arnold, die de Nederlandse coach heeft overtuigd van de plannen.

Ten Hag weet dat Manchester United niet kan achterblijven in het grote financiële geweld. "Newcastle komt eraan, zelfs West Ham United doet momenteel enorme investeringen. Over Tottenham Hotspur hoef ik het niet eens te hebben, laat staan over City, Liverpool of Chelsea. Je kunt al snel zeven of acht clubs tellen die kunnen concurreren in deze competitie."

Lees ook: Robin van Persie op uitnodiging Erik ten Hag terug naar United

Hoewel geld belangrijk is, weet Ten Hag ook dat er meer nodig is succesvol te zijn in het huidige profvoetbal. "Het gaat juist ook om strategie", dacht hij. "Maar het is duidelijk dat als je niet de juiste spelers en kwaliteitsspelers hebt, je niet succesvol zult zijn en de doelen die je stelt niet zult bereiken", aldus de oefenmeester, die blij is met de aanstaande veranderingen bij Manchester United.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen