Slot hoopt op specifieke positie op versterking bij Feyenoord

13 december 2022, 23:10

Feyenoord-trainer Arne Slot zou graag een extra centrale verdediger toevoegen aan de selectie. Achter de rechter centrale verdediger Gernot Trauner heeft de oefenmeester weinig alternatieven.

"Natuurlijk zijn we scherp op de transfermarkt. Maar zeker met het oog op blessures is dat nu het geval", vertelt Slot tegenover het Algemeen Dagblad. Alleen middenvelder Mats Wieffer en linkspoot Jacob Rasmussen kunnen op die plek spelen. Trauner ontbrak dinsdagmiddag tegen RC Strasbourg vanwege ziekte en dus moest Slot meteen schakelen.

Toch is Slot blij met de extra tijd die hij in de winterstop krijgt door het WK in Qatar. "Wij kregen de selectie pas laat in de zomer rond. Er waren volop spelerswisselingen. De resultaten waren vervolgens dan goed, maar ik kan deze extra tijd goed gebruiken voor de automatismen in de groep", aldus de oefenmeester. "We moesten een nieuw team bouwen. Er kwamen vijftien man bij."

Lees ook: Arne Slot verwacht een rustige transferperiode voor Feyenoord

Desondanks staat Feyenoord bovenaan de ranglijst in Nederland en Slot weet dat de verwachtingen hoog zijn in Rotterdam-Zuid. "Wij moeten kampioen worden, de Europa League winnen en de beker. Dat is Feyenoord", slelt Slot met een knipoog. "Of je nu twee of zestien nieuwe spelers hebt. Wij moeten er in de tweede seizoenshelft staan. Dat is klip en klaar. De tijd krijgen we er alvast voor."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen