PSV houdt WK-gangers uit basis tegen Milan, Branthwaite ontbreekt

30 december 2022, 17:42

PSV begint in de oefenwedstrijd tegen AC Milan nog zonder de WK-gangers in de basis. Xavi Simons, Luuk de Jong en Érick Gutiérrez beginnen in het Phillips Stadion nog op de bank en zullen vermoedelijk na rust hun opwachting maken als invaller.

Het trio was afgelopen maand in Qatar voor deelname aan het wereldkampioenschap voetbal en zijn daarom later in de voorbereiding aangesloten. Door hun afwezigheid beginnen Guus Til en Yorbe Vertessen in de basis. Vertessen vormt de voorhoede samen met Anwar El Ghazi en Noni Madueke. Cody Gakpo is vertrokken naar Liverpool.

De van een blessure herstelde Mauro Junior is nog niet van de partij in het oefenduel met de Italiaanse landskampioen. Ook Jarrad Branthwaite ontbreekt in de wedstrijdselectie van coach Ruud van Nistelrooij. Het is nog niet bekend waarom de Engelse verdediger niet bij de groep zit. Het centrum wordt daardoor gevormd door André Ramalho en Armando Obispo.

PSV sluit vrijdagavond om 18.45 uur de oefencampagne af met een thuiswedstrijd tegen de Milanezen. Op 7 januari hervat PSV de Eredivisie met een wedstrijd tegen Sparta.

Opstelling PSV: Benitez; Teze Ramalho Obispo Max; Veerman Sangaré Til; Madueke Vertessen El Ghazi

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen