Hilarisch: Weghorst running gag in Argentinië na Messi-ruzie

13 december 2022, 18:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wout Weghorst werd na de uitschakeling van het Nederlands elftal flink aangepakt door Lionel Messi. Tijdens een interview ging de kleine Argentijn los tegen de man die namens Oranje twee goals had gemaakt en hem nog even de hand wilde schudden. In eigen land zijn de uitspraken van Messi richting Weghorst inmiddels bezig aan een enorme opmars.

De woorden 'Qué miras bobo? Anda pa'alla, bobo' is inmiddels een ware running gag in Argentinië. De grap gaat viral in het land in alle denkbare vormen. Er zijn mensen die een tattoo hebben laten zetten van de teksten van Messi richting Weghorst. Ook zijn er diverse liedjes en remixen gemaakt van 'Qué miras bobo' richting Weghorst, die op de social platforms rondgaan.

Niet alleen tattoos en liedjes doen de ronde, ook kun je shirts, petjes en mokken bestellen met de kolderieke situatie tussen Messi en Weghorst. Voor iets minder dan negen euro heb je een mok met de teksten van Messi erop. Een cap kost iets meer dan twintig euro en een shirtje met de opdruk gaat voor negen euro over de toonbank. Er is zelfs een Zuid-Amerikaans drankje met de naam van Messi's uitspraken.

Lees ook: Journalist komt met details over ruzie tussen Messi en Weghorst

Social media

Ook op de verschillende social media-platforms kwam de uitspraak van Messi richting Weghorst veelvuldig terug. In de analyses van de diverse platforms was te zien dat de term veelvuldig werd gebruikt op bijvoorbeeld Twitter. Veel Argentijnen vinden de uitspraken van Messi mooi omdat het ze doet denken aan hoe Diego Maradona in het verleden was. 'Dit is de Messi die het meest lijkt op Maradona', was een van de tweets over deze kolderieke situatie, die in Argentinië nog wel even de ronde zal blijven don.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

IronKnuckles
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach, de zieligheid ten top. Na de wedstrijd tijdens de WK in 2010 tegen Mexico ( gewonnen door Oranje na een discutabele pingel in de slotfase) werd de man die zich maar al te graag liet vallen, ons aller Arjan Robben, werkelijk op een schandalige manier aangepakt (z’n moeder enz.) in de (social) media. Walgelijke dingen uit Mexico voorbij zien komen. Van enige zelfreflectie was geen sprake en helaas zien we dat nu ook weer. Vaak in Argentinië geweest en dit zal mijn mening over ook niet veranderen maar ondanks dat ons voetbal niet om aan te gluren was denk ik toch dat Argentinië met twee rode kaarten tijdens de reguliere speeltijd nog héél goed was weggekomen

BredaTillIDie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

que miras hormone boy.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou hilarisch hoor. Messi die zich enorm laat kennen tegen een jongen die gewoon zijn bewondering wil laten blijken. Triest.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen