'Grote plannen Ten Hag met United: pikante deal voor Ronaldo én Dumfries'

15 december 2022, 12:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United heeft belangstelling in de Portugese aanvaller Goncalo Ramos (21). De Engelse grootmacht wil na het vertrek van Cristiano Ronaldo een nieuwe spits aantrekken en heeft de pijlen uitgegooid richting de spits van Benfica. Die kreeg op het WK in de knock-outfase de voorkeur boven Ronaldo en scoorde prompt driemaal en gaf een assist.

Dat meldt ESPN. Voor Ronaldo zou dat een pikante transfer zijn, aangezien hij boos was dat de Portugese bondscoach de voorkeur gaf aan de diepe spits. Erik ten Hag, met wie Ronaldo een slechte relatie had, lijkt dus mogelijk tot dezelfde conclusie te komen. Na het transfervrije vertrek van Ronaldo, ziet de Nederlander in Ramos een nieuwe aanvalsleider.

Of er een nieuwe aanvaller komt, dat is nog niet helemaal zeker. De club vindt de winter namelijk niet het ideale moment om een aanvaller binnen te halen. Naast Ramos staan ook Cody Gakpo, Rafael Leao en Joao Felix op het lijstje van The Red Devils. Ramos kostte aan het begin van dit seizoen zo'n twintig miljoen, maar na zijn goede WK zal de vraagprijs behoorlijk hoger liggen.

Lees ook: Ten Hag eist topspits bij United

Dumfries naar United?

Het is zoals gebruikelijk niet het enige gerucht dat rond Manchester United de rond doet. Ook Denzel Dumfries zou op de radar zijn verschenen bij de Premier League-club, omdat Internazionale flink zou willen cashen voor de voormalig PSV'er. Voor 55 miljoen euro is hij op te pikken in Milaan. Dat is geen overbodige luxe, want Diogo Dalot heeft een aflopend contract (met cluboptie), maar twijfelt om langer te blijven dan 2024. Bovendien ziet de coach het niet zitten in Aaron Wan-Bissaka, zo schreef Sky Sports, waardoor hij mag vertrekken.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen