'Gakpo komt met duidelijk signaal: United-wens blijft onveranderd'

26 december 2022, 12:12

PSV-sterspeler Cody Gakpo (23) blijft op de radar staan van Manchester United. Afgelopen zomer kwam het weliswaar niet tot een overstap naar de Engelse grootmacht, maar wat de aanvaller betreft is er niets veranderd aan zijn intentie om naar The Red Devils te gaan. De kansen op een overgang zijn wat hem betreft nog altijd positief, ondanks dat het in de zomer misging.

Met die update komt transferspecialist Fabrizio Romano op Tweede Kerstdag althans naar buiten. 'Gakpo is niet van gedachten veranderd over Manchester United', weet de journalist. Dat de club van Erik ten Hag na de komst van Antony in de afgelopen transferzomer niets meer van zich liet horen en alleen Leeds United en Southampton nog over waren als opties in Engeland, doet daar voor Gakpo niets aan af.

'Afgelopen zomer wilde Gakpo graag naar United en dat is nog steeds het geval. Ook de gesprekken met de zaakwaarnemers zijn nog immer altijd positief', aldus Romano. Destijds was de komst van Antony en de hoge vraagprijs reden voor Manchester United om eerst af te haken. Door het geweldige WK van de PSV'er is de vraagprijs van de buitenspeler alleen maar gestegen.

Lees ookBlokkeren van verkoop Gakpo kostte De Jong zijn baan bij PSV

Toch is er ook wat veranderd bij de Engelse club: namelijk dat Cristiano Ronaldo is vertrokken bij Manchester United. De Portugees trok in de afgelopen WK-stop de deur achter zich dicht bij de Premier League-grootmacht. Daardoor zijn er impulsen nodig voorin voor Ten Hag, die het wegvallen ook deels met de doorgebroken Alejandro Garnacho kan invullen. Hij heeft echter een aflopend contract en dus moet United mogelijk alsnog de transfermarkt op. 'Intern moet nu de keuze worden gemaakt of ze bij United 55 tot 60 miljoen euro voor over hebben', aldus Romano. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen