'Doodnerveuze' Makkelie heeft nog altijd hoop op WK-finale

15 december 2022, 11:51

Danny Makkelie heeft nog altijd de hoop dat hij de WK-finale tussen Argentinië en Frankrijk mag fluiten. Hoewel er veel theorieën de ronde doen over dat hij na de onrust rond de kwartfinale van Oranje de aanstelling zeker niet krijgt, heeft de arbiter zelf nog goede hoop. Daardoor zit hij vandaag (donderdag) in grote spanning, want de aanstellingen komen donderdag naar buiten. 

Dat bracht Jan Joost van Gangelen naar buiten bij WK Praat. De presentator liet weten dat de leidsman enorm nerveus is over de aanstelling van de WK-finale. "Dat heeft hij aan mij laten weten. Hij was echt bloednerveus. Er zijn nog drie Europeanen over en donderdag (vandaag, red.) horen ze wie de laatste twee potjes krijgen", zei Van Gangelen.

Makkelie floot tot dusver twee wedstrijden in Qatar. Eerst kreeg hij de absolute topper in Groep E tussen Spanje en Duitsland, waar hij niet echter helemaal vlekkeloos was. Ook had hij de leiding over Argentinië tegen Polen in Groep C. In de knock-outfase kreeg hij nog geen aanstelling en de verwachting is dat hij in elk geval de finale niet zal krijgen.

Lees ook: WK in Qatar voorbij voor Makkelie na ongeregeldheden Oranje

Aan tafel werd nog hardop afgevraagd of Makkelie de kleine finale dan wél zou mogen fluiten, omdat er veel 'Nederlandse' Marokkanen in het team van Marokko spelen. Zij staan om het brons in de kleine finale van het wereldkampioenschap in Qatar: dat duel wordt zaterdag gespeeld. Hessel Steegstra en Jan de Vries zijn de vaste grensrechters van Makkelie.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen