De druk ligt er direct weer op voor Ten Hag: must win met United

27 december 2022, 07:00   Bijgewerkt: 26 december 2022, 23:57

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 27 december.

Specials

Omstreden beslissingen en teleurstellingen maken PSV alleen maar hongeriger

Het was een bewogen jaar voor PSV. Er werden weliswaar twee prijzen gewonnen, maar de belangrijkste doelen werden niet behaald. Dat moet in 2023 anders, vinden ze in Eindhoven. Ruud van Nistelrooij verving Roger Schmidt, Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré bleven aan boord en met Xavi Simons werd een nieuwe ster geboren. Een terugblik op het jaar van PSV. 

Dit is de stand van zaken in de top van de grootste competities

Na de onderbreking vanwege het WK zijn alle ploegen in Europa inmiddels weer begonnen aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. In sommige topcompetities is de spanning om te snijden, terwijl de beker in sommige landen al bijna kan worden uitgereikt. FCUpdate.nl werpt een blik op de titelstrijd in Spanje, Engeland, Duitsland, Italië en Frankrijk. 

Van Haaland tot Lewandowski: dit zijn de beste aankopen van 2022

Dit kalenderjaar is er weer belachelijk veel geld uitgegeven op de transfermarkt, maar wie was er nou echt de miljoenen waard? FCUpdate.nl maakt een lijst me de beste aankopen van het kalenderjaar 2022. 

Wedstrijden

Manchester United – Nottingham Forest (21.00 uur)

In de League Cup rekende Erik ten Hag met zijn manschappen af met Burnley, maar in de Premier League gaat het er de komende weken om spannen. Alvorens de return tegen Manchester City op het programma staat, treffen The Red Devils met Nottingham Forest, Wolverhampton Wanderers en Bournmemouth drie mindere goden uit de Premier League. Dat moeten eigenlijk negen punten worden, want na City wacht meteen koploper Arsenal. 

Westerlo – Antwerp FC (20.00 uur)

Met een overtuigende 4-0 zege in de Belgische beker op Standard Luik begon Mark van Bommel geweldige aan de fase na het wereldkampioenschap in Qatar. Krijgt die overwinning op derde kerstdag een vervolg? Met Westerlo treft de Nederlandse coach een van de positieve verrassingen van de Jupiler Pro League tot dusver. Om in de buurt te blijven van koploper Genk, mogen er geen fouten gemaakt worden. 

Voetbal op tv

16.00 uur: Bolton Wanderers – Derby County FC, Viaplay, live verslag van het duel in de League One

18.15 uur: Reading FC – Swansea City FC, Viaplay, live verslag van het duel in het Championship

18.30 uur: Chelsea – Bournemouth FC, Viaplay, live verslag van het duel in de Premier League

21.00 uur: Manchester United – Nottingham Forest, Viaplay, live verslag van het duel in de Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen