Bizarre belofte bij Serie A-club: bus vol met hoeren bij winst op topclub

15 december 2022, 14:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Silvio Berlusconi (86) is afgelopen week weer eens in opspraak geraakt. De voormalig president van Italië is momenteel eigenaar van Serie A-club AC Monza en heeft zijn spelersgroep in die hoedanigheid een bijzondere belofte gedaan aan zijn de eerste selectie.

Monza promoveerde dit seizoen naar de hoogste afdeling van Italië en had snode plannen met grote aankopen. Na een moeizame start heeft Monza de boel goed op de rit in Italië, maar met de veertiende plaats is het nog wachten op een overwinning tegen een absolute topploeg. Berlusconi beloofde zijn spelersgroep een bus vol met hoeren bij een zege op een topclub.

De beelden van die uitspraak gaan inmiddels de wereld over en roepen terecht serieuze vraagtekens op. Hij deed zijn belofte tijdens een bijeenkomst met sponsoren, spelers en technische staf. De opmerking werd door de selectie met een glimlach ontvangen. "Als ze van AC Milan, Juventus of een andere topclub winnen, dan laat ik een bus vol met prostituees naar de kleedkamer komen", riep de oud-bestuurder van AC Milan.

Lees ook: 'Monza denkt naast Icardi

 

In Italië zorgde zijn actie voor de nodige ophef, Berlusconi gaf zelf aan dat hij het jammer vond dat men in Italië de humor van zijn actie niet kon inzien. Daarmee liet hij doorschemeren dat hij het niet serieus meent, al denkt men daar in Italië wel anders over. In het verleden lag Berlusconi weleens onder vuur vanwege vermeende seksfeestje, die hij georganiseerd zou hebben. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een lul

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen