Ronaldo wederom keihard over Ten Hag: "Voel geen empathie"

17 november 2022, 22:04

In het tweede deal van zijn geruchtmakende interview met Piers Morgan, dat donderdagavond is uitgezonden, is Cristiano Ronaldo onder meer dieper ingegaan op zijn moeizame verstandhouding met Erik ten Hag.

"Ik kon begrijpen dat Ten Hag me in het begin van het seizoen aan de kant hield omdat ik de voorbereiding gemist had", begint Ronaldo nog schappelijk. "Maar je scoort bij mij geen punten als die regel niet voor andere spelers geldt. Ik ga geen namen noemen maar het is bij hen anders gegaan." Daarnaast begrijpt Ronaldo dat het voor Ten Hag niet makkelijk is om het roer over te nemen bij de club die 'de laatste vijf jaar zo slecht was dat ze schoon schip moesten maken'.

Ronaldo heeft het gevoel dat hijzelf onderdeel is van de grote schoonmaak op Old Trafford. "Maar de manier waarop ze dat doen, hoe de pers het opblaast... de communicatie was niet goed. Daarbij zijn achter de schermen andere dingen gebeurd waar mensen geen weet van hebben", vervolgt Ronaldo. "En ik ga niet verbergen dat ik geen empathie voel voor Ten Hag, daar ben ik eerlijk over." Dat kwam vooral tot uiting in de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur, waarin hij weigerde in te vallen en voor het einde van het duel het stadion verliet. "Hij toont niet het respect dat ik verdien. Dat is denk ik ook de reden dat ik toen weggelopen ben."

Het duel tegen Manchester City, dat United met 6-3 verloor, haalt Ronaldo aan als ander voorbeeld van zijn moeizame verstandhouding met Ten Hag. "Ok, je laat me in die wedstrijd niet invallen omdat je mijn loopbaan respecteert, maar tegen Tottenham wil je dat ik drie minuten meedoe. Dat is niet logisch." Ronaldo vermoedt opzet bij de Nederlander: "Ik denk dat hij dat expres heeft gedaan. Als het een keer nodig is bij een blessure wil ik best vijf minuten invallen, maar zoals dit ging voelde ik me geprovoceerd."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit is weer zo'n welles nietus verhaal. We zijn er niet bij geweest dus kun je geen kant kiezen . Maar omdat hij nederlander en ex ajax is doen mensen dat hier wel

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou, niet alleen daarom. Ook bijvoorbeeld vanwege de uitspraken van Bonucci toen hij bij Juve wegging. Of kijken hoe het ook al vorig seizoen bij MU ging. Dan komt er toch wel een beeld naar voren.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tuurlijk het is geen koorknaapje. Maar hem 2 minuten laten invallen etcetc is ook niet echt respectvol . Er zijn altijd 2 kanten van een verhaal . Maar hier in nederland moeten we schijnbaar steeds een kant kiezen .

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat ten Hag hem niet als een superster behandeld en dat meneer Ronaldo daar niet zo goed tegen kan.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Enorm pijnlijk om naar te kijken. Hij zet zichzelf volslagen voor gek met dit interview. Hij neemt zo vaak het woord respect in zijn mond dat het op een gegeven moment vies gaat klinken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen