Ronaldo haalt uit in de pers: "Ik heb geen respect voor Ten Hag"

13 november 2022, 23:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De dagen van Cristiano Ronaldo als speler van Manchester United lijken geteld. Al maandenlang is de relatie van de Portugese superster met trainer Erik ten Hag en anderen binnen de club regelmatig het onderwerp van discussies en zondagavond gooide hij extra olie op het vuur. In gesprek met het Engelse blad The Sun had Ronaldo weinig positiefs te melden over de Nederlandse oefenmeester.

Vorige maand maakte Ronaldo zichzelf niet populair bij Ten Hag door in de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur te weigeren om in te vallen. De trainer van United greep vervolgens in door Ronaldo tijdelijk uit de selectie te zetten, waarna hij de afgelopen weken weer regelmatig op een basisplaats kon rekenen. Hiermee leek de kou uit de lucht te zijn tussen de twee, maar in gesprek met columnist Piers Morgan blijkt nu dat Ronaldo het incident nog wel degelijk in zijn achterhoofd heeft.

"Ik heb geen respect voor hem omdat hij geen respect heeft voor mij." Onder Ten Hag raakte Ronaldo in het begin van het seizoen zijn basisplaats kwijt. Volgens Ronaldo blijkt uit het ingrijpen van Ten Hag en zijn rol als reserve een gebrek aan respect voor de prestaties van de Portugees. "Als je geen respect hebt voor mij, dan zal ik ook nooit respect hebben voor jou."

Verraden door de club

Sinds Ronaldo in de zomer van 2021 terugkeerde in Manchester, heeft hij het gevoel dat bepaalde mensen binnen de clubleiding liever afscheid van hem nemen. Onder meer Ten Hag zelf zou de Portugees de deur uit drukken, maar hij staat hier volgens Ronaldo niet alleen in. "Niet alleen de trainer, maar nog twee of drie mensen rond de club. Ik voel me verraden." Dit is volgens Ronaldo al langer aan de gang. "Sommige mensen willen me hier niet hebben. Niet alleen dit seizoen, maar vorig seizoen ook al."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vorig seizoen was EtH er niet bij ManU en dus van zijn kant geen verraad😇 Dat EtH nu aan het roer staat en dus eigenlijk deze speler niet (meer) nodig heeft is bij zoveel club's altijd een issue. Maar omdat deze speler meer dan zijn zakken heeft gevuld kan ook hij willekeurig zijn. D.w.z. ik maak wel zelf uit voor wie ik mijn best doe met voetbal want ik ben Cr7, eens fabelachtig nu duidelijk op zijn retour. Ga lekker na de winter (WK) met pensioen en bedankt voor de leuke jaren

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit is de exacte reden waarom hij geen respect krijgt. Hij voelt zich god en verheven bij andere spelers, de trainer en de club.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vedetteneigingen zou je op je 37ste toch niet meer nodig moeten hebben, zeker CR7 niet.King without a trone......

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen