Derksen behandeld als crimineel bij recherche: "Vingerafdruk gemaakt"

1 november 2022, 23:34

Johan Derksen, voormalig hoofdredacteur van Voetbal International, moest zich dinsdag melden bij de recherche. Hij is nog altijd verdachte omdat hij de politicus Thierry Baudet zou hebben bedreigd en dus werd hij behandeld als een serieuze verdachte. 

Reacties

Supporter
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit is inderdaad een gevalletje van de omgekeerde wereld. Een levensgevaarlijke gek die maar kan doen en roepen wat ie wil maar degene die het ziet en het volk er op wijst mag zich bij de politie komen verantwoorden. Hopelijk zien zij uiteindelijk ook in dat Johan het wel degelijk bij het rechte eind heeft en belandt de daadwerkelijke crimineel (Baudet) achter slot en grendel. Dan gaat bij mij de vlag uit!

Koempel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hallo Rob Jetten.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit is nu wat ik bedoel het gaat tegenwoordig nergens meer over . Al die mensen met lange tenen ,de deugmensen,woke cultuur . Je kan tegenwoordig niks meer zeggen. Een andere mening hebben etc . Gelijk moet iemand afgemaakt ,geboycot worden ,schande over gesproken worden Of in dit geval naar het buro . Wat je ook vindt van derksen dit slaat nergens meer op .

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Omdat hij Baudet zou hebben bedreigd. Goeie genade wat is dit een achterlijk land geworden zeg. Provoceren en volslagen idiote uitspraken doen is allemaal geen probleem (Baudet) maar als dan iemand dáár wat van zegt of er wordt een uitspraak gedaan die OVERDUIDELIJK een verspreking is geweest, dan moet je je melden bij de politie. Wat een waanzin.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen