Bijzonder experiment: commentaar Sierd de Vos mogelijk onder Oranje

17 november 2022, 23:42

Frank Snoeks is met voetbalpensioen en dus wordt dit het eerste eindtoernooi met een andere commentator. De NOS schoof Jeroen Elshoff naar voren, maar bij Ziggo Sport komt er een andere optie. Je kunt Sierd de Vos horen rond de wedstrijden van het Nederlands elftal op de betaalzender.

Dat is bijzonder, want Ziggo Sport heeft helemaal de rechten van Oranje niet. Via de Grand Prix Radio-app geeft Ziggo Sport echter de mogelijkheid om het geluid synchroon naast het beeld te laten lopen, zodat liefhebbers van De Vos hem alsnog kunnen horen onder de duels van het Nederlands elftal. Ook bij de WK-finale kun je het commentaar van De Vos inschakelen.

Mocht je meer hebben met zijn Ziggo Sport-collega Wytse van der Goot dan kun je na de groepsfase je hart ophalen. De zender heeft ervoor gekozen om hem aansprekende wedstrijden te laten becommentariëren na de groepsfase van het toernooi. Ook dan kun je hem onder de wedstrijden zetten en boven de desbetreffende commentator.

Lees ook: Oranje heeft na pensioen Snoeks nieuwe commentator op WK

Oranje speelt in de groepsfase wedstijden tegen Senegal, Qatar en Egypte. In de app van Ziggo Sport zal er met Jan van Halst en presentator Bas van Veenendaal ook nog een voorbeschouwing zijn te zien, bij de wedstrijd die dus niet op Ziggo te volgen is. De Vos wordt door velen gezien als een populaire commentator, mede vanwege zijn optreden in de voetbalgame FIFA.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen