Alles over de achtste finale van het Nederlands elftal op het WK

29 november 2022, 18:30

Het Nederlands elftal is geëindigd als koploper van Groep A. De tegenstander voor de volgende ronde is weliswaar pas later vanavond (dinsdag) bekend, toch kan er veel al wel worden ingevuld wat betreft de eerstvolgende wedstrijd. FCUpdate.nl zet alle informatie van wat er momenteel al bekend is op een rijtje. 

Tegenstander

De nummer twee uit Groep B (Engeland, Iran, Verenigde Staten en Wales) komt tegenover Oranje te staan. Virtueel is dat momenteel Iran, dat tegenover nummer drie Amerika staat. Toch kunnen ook koploper Engeland als ook hekkensluiter Wales nog op de tweede plek en dus de opponent van Oranje worden. 

Tijd en datum

Het Nederlands elftal speelt de eerste achtste finale van het WK in Qatar. Komende zaterdag staan de mannen van Louis van Gaal in het Khalifa International Stadion in Al Rayyan. Om 16.00 uur Nederlandse tijd wordt er op 3 december afgetrapt.

Schorsingen Oranje

De kaartenlast wordt pas na de kwartfinale weggescholden bij het Nederlands elftal. Dat betekent dat Matthijs de Ligt en Nathan Aké in elk geval de achtste finale ook op scherp staan bij Oranje. Pas daarna worden de twee kaarten weggestreept, dus vooral voor Aké wordt nog even spannend.

Kwartfinale

Natuurlijk: eerst kijkend naar de achtste finale. Want als Engeland plots uit de bus rolt als tegenstander, zal Oranje sowieso flink aan de bak moeten. En ook tegen de kleine landen was Nederland nog niet groots. Virtueel naar de kwartfinale kijken mag met een achtste finaleplek natuurlijk wel: dat is op dit moment tegen de winnaar van Polen – Australië.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen