Welke ploeg blijft er nog ongeslagen in de Champions League?

5 oktober 2022, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 5 oktober.

Nieuws

Nasleep Ajax-Napoli

Wat een mooie avond had moeten worden voor Ajax, werd er een om heel snel te vergeten. Maar de historische afstraffing door Napoli zal de regerend landskampioen van Nederland nog wel even blijven achtervolgen. De media gaan op zoek naar een verklaring voor de behoorlijke vormdip waarin de Amsterdammers verkeren. Daarnaast zullen er vraagtekens worden geplaatst bij het functioneren van Alfred Schreuder. De trainer zei na afloop dat Ajax als team 'niet goed genoeg' is voor de Champions League. Denken de spelers daar ook zo over? Jurriën Timber en Steven Bergwijn reageerden in ieder geval verrast. 

Wedstrijden

Manchester City - FC Kopenhagen (21.00 uur)

Hij lijkt onstopbaar. Ook bij Manchester City knalt Erling Haaland de ene er na de andere in. De teller na elf wedstrijden staat op zeventien doelpunten. Drie daarvan maakte hij de Champions League. In het belangrijkste Europese clubtoernooi staat hij nu (voor RB Salzburg, Borussia Dortmund en Man City) op 26 goals in 21 duels. FC Kopenhagen is met knikkende knieën naar Engeland afgereisd...

Benfica - Paris Saint-Germain (21.00 uur)

Paris Saint-Germain heeft dit seizoen een duidelijk doel: het winnen van de Champions League. Daar moeten Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé de grootste bijdrage aan leveren. De topaanvallers zijn dit seizoen in goeden doen en namen in eerste twee duels van de groepsfase alle doelpunten voor hun rekening. Aan het Benfica van trainer Roger Schmidt de taak om het trio af te stoppen.

Voetbal op tv

18.45 uur: RB Salzburg - Dinamo Zagreb, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Champions League

18.45 uur: RB Leipzig - Cletic, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: Chelsea - AC Milan, Ziggo Sport Racing, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: Sevilla - Borussia Dortmund, Ziggo Sport Tennis, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: Benfica - PSG, Ziggo Sport Docu, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: Manchester City - FC Kopenhagen, Ziggo Sport Golf, live verslag van het duel in de Champions League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen