'Van de Beek deelt duidelijke wens bij Manchester United'

19 oktober 2022, 07:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Donny van de Beek (25) kan eindelijk zijn rentree weer gaan maken bij Manchester United. De Nederlandse middenvelder stond de voorbije weken langs de kant bij The Red Devils, maar is bijna weer fit genoeg om de groepstraining te hervatten.

De laatste weken stond Van de Beek buitenspel vanwege een blessure, maar de middenvelder is inmiddels hard op de weg terug. "Zij zullen deze week weer aansluiten bij de groepstraining", bevestigde manager Erik ten Hag op de persconferentie over Van de Beek, aanvoerder Harry Maguire en rechtsback Aaron Wan-Bissaka. Christian Eriksen heeft de training zelfs alweer hervat en de rentree van Anthony Martial laat nog wat langer op zich wachten.

De blessure van Van de Beek kwam als ontzettend slecht nieuws voor de Nederlander, aangezien Manchester United de laatste weken in de Europa League tegen wat kleinere clubs speelde, waarin Ten Hag voorzichtig rouleerde. Daarin hadden ook speelkansen gelegen voor de oud-Ajacied, maar hij was die duels niet beschikbaar vanwege blessureleed.

Lees ook: Ten Hag geeft duidelijke boodschap aan overbodig tweetal

Transfer Van de Beek

Verder kwam transferspecialist Fabrizio Romano met het nieuws dat Ten Hag in de afgelopen zomer zelf voor een vertrek van Van de Beek is gaan liggen. "Er lagen eind augustus aan een aantal aanbiedingen van andere Engelse clubs, maar ze waren bij United duidelijk: 'We willen Donny houden.' Van de Beek wil spelen, maar door de blessureleed was het moeilijk om Ten Hag te overtuigen", aldus Romano tegenover The United Stand, die weet dat er een duidelijke wens ligt bij de Nederlander. "Het is afwachten wat er in januari gebeurt, hij wil in elk geval spelen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen