Triest: Ajax-fan neergestoken in Napels, advies vanuit de club

11 oktober 2022, 17:40   Bijgewerkt: 11 oktober 2022, 18:02

Triest nieuws vanuit Napels: een Ajax-fan is maandagavond vlak voor zijn hotel neergestoken. Nadat er eerder al beelden speculeerden op internet van de laffe daad, is het incident inmiddels bevestigd door de Amsterdammers. Gelukkig gaat het naar omstandigheden goed met de fan.

Dat laat Ajax weten in een reactie. Het gaat zelfs zo goed dat hij woensdagavond het duel van Ajax tegen Napoli vermoedelijk kan bijwonen. Op voorhand werd vanwege de veiligheidssituatie zelfs geadviseerd aan de meereizende fans om geen herkenbare Ajax-kleding te dragen in de stad. De Italiaanse plek Napels staat niet bepaald bekend als de veiligste stad van het laarsland.

'De heenreis zal, vanwege veiligheidsredenen, via een omweg plaatsvinden en circa 1 uur duren', laat Ajax tevens weten op de clubsite. 'Het wordt afgeraden om op eigen gelegenheid, bijvoorbeeld met de taxi of metro naar het stadion te reizen.' Als Ajax-fan, waarvan er woensdag zo'n 2200 in het stadion worden verwacht, komt er nogal wat bij kijken om het duel in de voorronde van de Champions League te kunnen zien.

Mede daarom werd er ook geadviseerd om geen kinderen mee te nemen naar het duel in het miljardenbal. Het slachtoffer van het steekincident is maandagavond wel in het ziekenhuis geweest om zich te laten behandelen, maar maakt het naar omstandigheden goed. Ajax wacht in Napoli woensdagavond een zwaar karwei: vorige week werd het in eigen huis met liefst 1-6 verslagen. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen