Ten Hag komt met nieuwe transferstrategie bij Manchester United

19 oktober 2022, 10:25

Erik ten Hag gaat de transferstrategie van Manchester United aanpassen in het komende seizoen. Bij The Red Devils lopen de contracten van David De Gea, Luke Shaw, Marcus Rashford, Diogo Dalot en Cristiano Ronaldo af in de komende zomer, maar de gesprekken vinden voorlopig nog geen plaats. Voorheen deed de club dat al wel in de eerste seizoenshelft. "We focussen ons op het voetbal."

Dat zei Ten Hag tijdens de persconferentie voor het Premier League-duel met Tottenham Hotspur. "We spelen nog ongelofelijk veel wedstrijden voor het WK en we willen niet gestoord worden door de geruchten. We moeten ons concentreren op het voetbal en onze resultaten, nog niet op de onderhandelingen."

Desgevraagd gaf Ten Hag nog wel aan dat hij bepaalde spelers graag wil houden, onder wie David De Gea. "Behalve de eerste twee wedstrijden van het seizoen zijn we heel blij met David. Hij is erg belangrijk voor ons en zorgt voor stabiliteit. Als persoon mag ik hem ook, maar we praten pas in de winterstop over zijn toekomst", benadrukte de oefenmeester. Voor een hoop spelers met een aflopend contract heeft de Engelse topclub overigens een eenzijdige cluboptie, wat Manchester United wel meer mogelijkheden geeft.

Lees ook: 'Van de Beek deelt duidelijke wens bij Manchester United'

En Ten Hag wil de weg heel duidelijk omhoog inzetten met Manchester United. "De spelers raken gemotiveerd als ze nog een contract te verdienen hebben, al is dat niet de reden waarom we het op deze wijze aanpakken. We willen Manchester United herstellen, de ploeg doorontwikkelen en de club naar een hoger niveau brengen. Daar hebben we kwaliteitsspelers voor nodig en daar zijn we naar op zoek. Gelukkig hebben we er ook al een aantal in de ploeg."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen