Ten Hag deelt opvallende conclusie over Ronaldo na duel met Chelsea

23 oktober 2022, 08:54

Manchester United-manager Erik ten Hag hoopt nog altijd op een langer verblijf van Cristiano Ronaldo. De oefenmeester gaf na het duel met Chelsea (1-1) aan dat hij de Portugees op Stamford Bridge goed had kunnen gebruiken.

"Cristiano Ronaldo kan altijd doelpunten maken en daarmee heel waardevol voor ons zijn. We hebben hem nodig, dat is duidelijk en dat zie je ook in deze wedstrijd. Hij kan het afmaken voor ons, dat is weer duidelijk geworden", waren de opmerkelijke woorden van de Nederlandse coach na de remise tegen Chelsea in de Premier League zaterdagavond.

"Maar ik heb volgens mij genoeg over de situatie van Ronaldo gezegd. Als je kijkt naar de wedstrijd tegen Chelsea, dan was het een goede pot voor mijn ploeg. Ik moet ze ook complimenteren", vond Ten Hag. "Als je dit na vier wedstrijden in tien dagen kunt afleveren en dan de eerste helft dicteert op deze manier, is dat knap. De tweede helft speelden we georganiseerd en knokken we ons terug tot een punt. Dat moet onze focus zijn."

Lees ook: Zus Ronaldo haalt op Instagram uit naar Erik ten Hag

Cristiano Ronaldo werd door Ten Hag geschorst voor deze wedstrijd, naar aanleiding van zijn gedrag tijdens het treffen met Tottenham Hotspur. De Portugees weigerde om in te vallen en verliet het stadion voortijdig. Daardoor hield de Nederlander hem buiten zijn wedstrijdselectie. Of Ronaldo in het komende duel alweer terugkeert, daar is nog geen duidelijkheid over. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen