Opstelling PSV: Van Nistelrooij heeft slachtoffer na Groningen-uit

27 oktober 2022, 17:25   Bijgewerkt: 27 oktober 2022, 17:43

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij heeft wederom Luuk de Jong, Noni Madueke en Mauro Júnior op de bank gezet voor het Europa League-duel met Arsenal. De belangrijkste wijziging in zijn basiself is derhalve het passeren van Armando Obispo, die in het afgelopen weekend pijnlijk in de mist ging tegen FC Groningen.

De opstelling van de Eindhovenaren is daarmee wel zeker anders dan een week geleden in Londen. Jarrad Brantwaithe is de vervanger van Obispo, terwijl Anwar El Ghazi de plek van Guus Til inneemt. Hij komt van de zijkant, waardoor Xavi Simons – in Engeland nog een van de uitblinkers – de valse spits is. Verder spelen dezelfde negen als in het met 1-0 verloren duel met The Gunners

Behoudens de zeven minuten voor de pauze gaf Van Nistelrooij aan afgelopen weekend tegen FC Groningen wel tevreden te zijn met wat zijn elftal bacht. Daardoor heeft hij ten opzichte van dat duel alleen de falende Obispo gewisseld en Guus Til en Jordan Teze op de bank gezet. De Jong, Madueke en Júnior maakten als invallers minuten en kunnen donderdagavond in het Philips Stadion wederom in actie komen. 

Arsenal

Bij opponent Arsenal staan er wat meer andere namen in dan een week geleden, toen Mikel Arteta een aantal spelers rust gaf. Met Aaron Ramsdale staat er een andere keeper in het doel, want Matt Turner keepte tot dusver alle duels in de Europa League. Ook William Saliba, Martin Ødegaard en Martinelli staan anders dan in Londen aan de aftrap. 

Opstelling PSV: Benitez; Mwene, Ramalho, Branthwaite, Max; Sangaré, Veerman, Gutiérrez; El Ghazi, Simons, Gakpo

Opstelling Arsenal: Ramsdale; Tierney, Holding, Saliba, Tomiyasu; Xhaka, Lokonga; Ødegaard, Viera, Martinelli; Nketiah 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen