Opstelling PSV op bezoek in Heerenveen: El Ghazi weer op bank

9 oktober 2022, 15:48

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij heeft zijn ploeg zondagmiddag in tact gelaten na de monsteroverwinning in de Europa League op FC Zürich. Yorbe Vertessen, die in dat duel tweemaal trefzeker was, krijgt opnieuw een kans in de punt van de voorhoede. Philipp Mwene en Ramalho houden Jordan Teze op de bank.

Dat laatste geldt ook voor Erick Gutierrez en Guus Til, die Joey Veerman, Xavi Simons en Ibrahim Sangaré op het middenveld voor zich moeten dulden tegen sc Heerenveen. Armando Obispo heeft het duel in Friesland gewoon gehaald, terwijl Ki-Jana Hoever niet fit genoeg is om in actie te komen. Dat laatste geldt ook nog altijd voor aanvaller Luuk de Jong, Jarrad Branthwaite, Marco van Ginkel, Mauro Júnior, Olivier Boscagli en Noni Madueke. 

Vorige week ging het even verderop in Friesland compleet mis voor PSV (3-0 verlies tegen SC Cambuur), waarna Van Nistelrooij in de Europa League al ingreep en veranderingen doorvoerde. Een daarvan was het inbrengen van Vertessen, die tegen FC Zürich meteen tweemaal trefzeker was. Zo veel ruimte als in die wedstrijd gaat PSV vermoedelijk niet krijgen in het Abe Lenstra Stadion van de ploeg van Kees van Wonderen. Zomeraanwinst Anwar El Ghazi start om die reden wederom op de bank.

Opstelling PSV: Benitez; Mwene, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Simons, Veerman; Saibari, Vertessen enGakpo

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen